Διπλό ραντεβού με τον Andre Rieu στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ

Κατόπιν της μεγάλης ζήτησης για αγορά εισιτηρίων στη συναυλία της 13ης Μαρτίου και έχοντας μείνει πλέον περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προς πώληση, η εταιρία παραγωγής του καλλιτέχνη ανακοινώνει και δεύτερη μεγάλη συναυλία.

Andre Rieu

Η Αθήνα είναι για πρώτη φορά μέσα στις πόλεις που επιλέχθηκαν (μετά από κατάθεση υποψηφιοτήτων), στην παγκόσμια περιοδεία του παγκοσμίου φήμης Ολλανδού βιολιστή και μαέστρου Andre Rieu. Κατόπιν της μεγάλης ζήτησης για αγορά εισιτηρίων στη συναυλία της 13ης Μαρτίου και έχοντας μείνει πλέον περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προς πώληση, η εταιρία παραγωγής του καλλιτέχνη ανακοινώνει και δεύτερη μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024.

Ο μοναδικός σολίστ, είναι γνωστός για τον τρόπο που μπορεί να μεταφέρει τους θεατές σε έναν κόσμο μαγευτικών μελωδιών, καθώς οδηγεί την υπέροχη ορχήστρα του Johann Strauss, τη χορωδία και πολλούς διεθνείς σολίστ, σε ένα ρεπερτόριο που εκτείνεται από τα κλασικά αριστουργήματα έως βαλς, μελωδίες και τραγούδια από ταινίες, όπερα και μουσική.

Andre Rieu

Ο Rieu, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς στον κόσμο, έχοντας πουλήσει 40 εκατομμύρια άλμπουμ και είναι γνωστός για τις υψηλής ενέργειας ρομαντικές και χαρούμενες ερμηνείες του. Οι συναυλίες του συχνά περιλαμβάνουν εκθαμβωτικά σόου με φώτα, περίτεχνα κοστούμια και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, καθιστώντας την κάθε μία από αυτές πραγματικά μοναδική και καθηλωτική εμπειρία. Αυτή η αίσθηση του εορτασμού και η επικοινωνία του με το κοινό, έχει κάνει τις συναυλίες του ανατρεπτικές και επιτυχημένες, ενώ απευθύνονται σε κάθε ηλικία. Η επερχόμενη συναυλία στο ΟΑΚΑ, χωρίς να είναι διαφορετική, θα φέρει το χαρακτηριστικό στυλ CITY του Rieu και της ορχήστρας του Johann Strauss.

Andre Rieu

Χαρακτηριστικά είπε: "Τα συναισθήματα είναι το κλειδί! Όταν ένα μουσικό κομμάτι αγγίζει την καρδιά μου, ξέρω ότι θα αγγίξει και την καρδιά σου. Ανυπομονώ να επισκεφτώ επιτέλους το Αθηναϊκό κοινό τον Μάρτιο με την ορχήστρα μου και πολλούς διεθνείς σολίστ. Ελπίζω να σας δω όλους να τραγουδάτε και να χορεύετε στους διαδρόμους! Με Πολλή αγάπη!"

Andre Rieu

Ειδική καλεσμένη σε αυτήν την περιοδεία είναι η 15χρονη Emma Kok, η οποία έγινε viral με πάνω από 60 εκατομμύρια προβολές σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για τη διασκευή της "Voilà" του Γαλλικού τραγουδιού ESC από την Barbara Pravi. 

Οι συναυλίες του είναι επίσης μια οπτική απόλαυση, τόσο από το θέαμα του ίδιου και των μουσικών που βγαίνουν μέσα από το πλήθος και ανεβαίνουν στη σκηνή στην αρχή της συναυλίας, όσο και για τα πολυτελή κοστούμια και το τεράστιο video wall που προβάλλει εντυπωσιακά πλάνα σε κάθε τραγούδι. 

Andre Rieu

Τα videos του André στο YouTube, έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές. Δέκα εκατομμύρια θαυμαστές τον ακολουθούν στο FaceBook, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 40.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Αννα Βίσση "προτιμά"... το Καλλιμάρμαρο

Γιορτάζει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/08/2024

Sani Festival 2024: Έκλεισε τη σεζόν με χορούς, ξεσηκωμένο από τις κιθάρες των Gipsy Kings

Το διεθνές κοινό που έδωσε το παρών στον ειδυλλιακό λόφο, κάτω από τον βυζαντινό πύργο, δεν έμεινε περιορισμένο στα καθίσματά του ακούγοντας τα τσιγγάνικα καλέσματα του γκρουπ του Tonino Baliardo –το οποίο εντυπωσίασε ακόμα και δίχως τον αυθεντικό του τραγουδιστή.

"Ραντεβού στο Κύτταρο": Ένα βιβλίο με τον δικό του μικρό θρύλο

Αφού αναζητήθηκε επίμονα στα παλαιοβιβλιοπωλεία από τους πιο ανήσυχους ανάμεσα στους μουσικόφιλους του 21ου αιώνα, το εξαντλημένο εδώ και χρόνια πόνημα του Φώντα Τρούσα για την ελληνική ποπ & ροκ δισκογραφία επέστρεψε στο προσκήνιο, μέσω μιας γενναία εμπλουτισμένης επανέκδοσης.

Η επιστροφή του "Ρεμπέτικου": το έργο-σταθμός του Σταύρου Ξαρχάκου ζωντανεύει ξανά στο Ηρώδειο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος επαναφέρει το θρυλικό "Ρεμπέτικο" για μία νύχτα γεμάτη μουσική παιδεία.

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg "σφυρίζουν" τη λήξη της Ολυμπιάδας του Παρισιού

Συναυλία-έκπληξη στην τελετή λήξης της φετινής Ολυμπιάδας, στην οποία θα γίνει και η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη δήμαρχο του Λος Άντζελες.

Πυξ Λαξ Live στο Άστρος

Μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι και ελληνικό ροκ.

Εμβαθύνοντας στη μουσική με τη "Φιλαρμόνια": συναυλίες με σπάνια έργα και σολίστ επιπέδου (Τροχόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαραγκού)

Τη σταθερή και ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτη πορεία της διατήρησε μέσα στην καλλιτεχνική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών.