Η DTP Events παρουσιάζει το έργο του Stefan Torto feat. Blue Jays & the HeadQuarters Project στο "Gazarte"

Η ηλεκτρονική μουσική αναμειγνύεται με κλασικά έγχορδα και ανακυκλωμένα κρουστά.

Stefan Torto

Η DTP Events παρουσιάζει την πρεμιέρα του "Progressions", του έργου του Stefan Torto feat. Blue Jays & the HeadQuarters Project, όπου η ηλεκτρονική μουσική αναμειγνύεται με κλασικά έγχορδα και ανακυκλωμένα κρουστά, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο "Gazarte".

Stefan Torto

Stefan Torto

Γεννημένος στην Αθήνα και αυτοδίδακτος στην κιθάρα, το πιάνο, τα κρουστά και τη μουσική τεχνολογία, ο Στέφανος ασχολείται με διάφορες μορφές ηλεκτρονικού και φυσικού ήχου από την ηλικία των 7 ετών. 

Ως Stefan Torto έχει κυκλοφορήσει 11 στούντιο άλμπουμ, 9 EP και 7 singles. Αρκετά από τα κομμάτια του έχουν κυκλοφορήσει σε μουσικές συλλογές και έχουν χρησιμοποιηθεί για κινηματογραφικές/μικρού μήκους παραγωγές παγκοσμίως. Ως συνθέτης-σχεδιαστής ήχου έχει συνθέσει μουσική για βίντεο, προβολές χαρτογράφησης, ολογραμμάτων και παρουσιάσεις εικονικής πραγματικότητας μεγάλων εταιρειών όπως η National Geographic, η Nike, η Red Bull, η Microsoft και πολλές άλλες.

Επιπλέον, ως μουσικός σκηνής και ως ηχολήπτης, έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και άλλες παραγωγές, περιοδεύοντας σε αρχαία ελληνικά θέατρα και παγκοσμίως. Επίσης, συνιδρυτής και συνθέτης των multi performance projects Zen Garden και Dreamakers. Τέλος, ως sound designer ερευνά και δημιουργεί ήχους για εικονικά όργανα για μεγάλες εταιρείες.

Blue Jays

Οι Blue Jays είναι ένα επαγγελματικό τρίο εγχόρδων, τρεις μουσικοί που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την τέχνη και την αισθητική.

Το σχήμα αποτελείται από την Ίνα Αναστασίου (βιολοντσέλο), τη Μιμή Μουρατίδου (βιολί) και την Αριέτα Σαΐτα (βιολί). Στην πενταετή κοινή τους πορεία, οι Blue Jays έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και έχουν λάβει μέρος σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες και ηχογραφήσεις.

HeadQuarters Project

Οι HeadQuarters Project είναι μια ομάδα κρουστών που δημιουργήθηκε από τον Νικόλα Αλεξόπουλο και τον Χρήστο Παπαδόπουλο, δύο καταξιωμένους μουσικούς πολλαπλών συνεδριών και καλλιτέχνες του δρόμου performers. Το 2015, έχοντας ως κοινό ενδιαφέρον το πάθος τους για τα κρουστά και τη μουσική, ένωσαν το καλλιτεχνικό τους πάθος, δημιουργώντας την ομάδα HeadQuarters Project.

Η ύπαρξη, η φαντασία, η ενέργεια, η δημιουργικότητα και το μουσικό έργο της ομάδας προέρχεται και βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και γνώση των δύο αυτών μουσικών. Η ομάδα παράγει μουσική, ήχους και ρυθμούς χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα και ανακυκλώσιμα υλικά. Η ιδιαιτερότητα αυτή οφείλεται στο ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και την οικολογία

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.