Οι Original Enigma Voices έρχονται να ξεσηκώσουν τη σκηνή του Christmas theater

Για μία και μοναδική νύχτα η Αθήνα θα κουνηθεί στους ρυθμούς του "Sadeness", "Return to Innocence", "Gravity of Love" και πολλών ακόμα αξέχαστων κομματιών τον Enigma που όλοι αγαπήσαμε.

Original Enigma Voices

Οι Original Enigma Voices έρχονται στο Christmas theater την Κυριακή 5 Νοεμβρίο στις 9 μ.μ.. Για μία και μοναδική νύχτα η Αθήνα θα κουνηθεί στους ρυθμούς του "Sadeness", "Return to Innocence", "Gravity of Love" και πολλών ακόμα αξέχαστων κομματιών τον Enigma που όλοι αγαπήσαμε.

Τρεις υποψηφιότητες για Grammy, 70 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, πάνω από 100 χρυσές και πλατινένιες πιστοποιήσεις πωλήσεων άλμπουμ και αυτό είναι μόνο ένα ορατό μέρος του μυστηρίου των Enigma project.

Original Enigma Voices

Οι Andru DonaldsAngel X και Fox Lima των οποίων οι φωνές βρίσκονταν πίσω από πολλά τραγούδια του Enigma εμφανίστηκαν ως "Original Enigma Voices" σε ένα πρώτο μέρος μιας παγκόσμιας περιοδείας την άνοιξη του 2019. Μαζί με την ορχήστρα εγχόρδων και τη ζωντανή μπάντα οι επικείμενες 2ωρες συναυλίες περιείχαν την πλειονότητα των δημοφιλών τραγουδιών των Enigma με μια συγχώνευση κλασικών και μοντέρνων στοιχείων που φέρουν την υπογραφή τους.

Ιδρυμένο τη δεκαετία του 1980 από έναν Γερμανό παραγωγό, τον Michael Cretu, το project Enigma γοήτευσε εκατομμύρια ακροατές. Η σύνθεση μουσικών στυλ, γρηγοριανών ψαλμών, έθνικ ψαλμών, εκκλησιαστικών καμπάνων, οργάνων και παρόμοιων οργάνων δημιουργεί έναν πολύ ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό και μερικές φορές ακόμη και ψυχεδελικό ήχο. Συντριπτικές πωλήσεις δίσκων και συνάμα κρυμμένα πρόσωπα έχουν καταστήσει τους Enigma ένα από τα πιο δημοφιλή και μυστηριώδη μουσικά project των τελευταίων δεκαετιών. Η επιτυχία των Enigma αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες και παραγωγούς, όπως το project Gregorian που ερμηνεύει σύγχρονα ποπ και ροκ τραγούδια με ύφος εμπνευσμένο από το γρηγοριανό άσμα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.