Το Stegi Radio επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με τους νέους ήχους των ηλεκτρονικών σκηνών της Μεσογείου

Συνεχίζοντας την έρευνά του μέσα από τη σειρά events Mediterranean Futures, το Stegi Radio φτιάχνει έναν χάρτη που ενώνει την Αθήνα με το Κάιρο, τη Μασσαλία και το Λονδίνο.

Stegi Radio

Το Stegi Radio επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με τη νέα εκδοχή του Mediterranean Futures στις 21 Οκτωβρίου. Συνεχίζοντας την έρευνά του μέσα από τη σειρά events Mediterranean Futures, το Stegi Radio φτιάχνει έναν χάρτη που ενώνει την Αθήνα με το Κάιρο, τη Μασσαλία και το Λονδίνο. Αναζητά τα σημεία όπου το καινούριο αγκαλιάζει ή έρχεται σε ρήξη με την παράδοση και καλεί τη γειτονιά της Κυψέλης να γιορτάσει με τους νέους ήχους των ηλεκτρονικών σκηνών της Μεσογείου.

Ένα dance festival με τον Zuli, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας new club σκηνής με βάση του το Κάιρο, και τη Shannen SP, δυναμική εκφράστρια των global underground μουσικών ρευμάτων με έδρα το Λονδίνο, να συνομιλούν με την dancehall καλλιτέχνιδα Scorpio Qveen από τη Μασσαλία και την ανερχόμενη μουσική κολεκτίβα των Builtonsoil από την Αθήνα, σε μια βραδιά που φέρνει τη σαρωτική ενέργεια των υβριδικών ήχων του μέλλοντος στην Κυψέλη.

Stegi Radio
Zuli

ΟΙ Builtonsoil είναι μια καλλιτεχνική κολεκτίβα με βάση την Αθήνα. Απαρτίζεται από τον εικαστικό καλλιτέχνη Acmaerkl και τον μουσικό Κλέαρχο Παπαστύλο. Η Barak, aka Scorpio Qveen, είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια και χορογράφος αλλά και δυναμική dancehall DJ. Ενεργό μέλος της νυχτερινής ζωής της Μασσαλίας μέσα από την κολεκτίβα Maraboutage. H Shannen SP είναι DJ και πολυμεσική καλλιτέχνιδα με βάση το Λονδίνο. Τα DJ sets και η επιμελητική δουλειά της τόσο στη μουσική όσο και στις τέχνες εξερευνούν το φάσμα του παγκόσμιου underground, τόσο μέσα από τη σειρά events που διοργανώνει η ίδια όσο και με το label της, E.B.N.X. O Ahmed El Ghazoly, aka Zuli, είναι μουσικός και παραγωγός από το Κάιρο. Είναι ο συνιδρυτής του label ‘irsh’ μαζί με τον Rama. Έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από τις κυκλοφορίες του στο label UIQ του Lee Gamble, όπου αναμειγνύει hip hop και jungle στοιχεία με πιο πειραματικούς ρυθμούς και bass υφές που στοχεύουν τόσο στο dancefloor όσο και στην ακρόαση στο σπίτι. Η μουσική του παρουσιάζει τέτοια ποικιλία που έχει δεχτεί αναγνώριση από μουσικούς και DJ όπως ο Aphex Twin, οι Autechre, ο Richie Hawtin και ο Ben UFO.

Stegi Radio
Scorpio Qveen

Line up
5.30 μ.μ. | Builtonsoil
7 μ.μ. | Scorpio Qveen
8 μ.μ. | Shannen SP
9.30 μ.μ. | Zuli

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
16/07/2024

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;