Echoes: Η tribute μπάντα στους Pink Floyd έρχεται στο Christmas Theater

Στα shows των Echoes υπάρχουν έξτρα σκηνικές προσθήκες, πολλά φωτιστικά τεχνάσματα, βιντεοπροβολές και άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που υπήρχαν στις συναυλίες των Pink Floyd.

Echoes

Οι Echoes, η tribute μπάντα στους Pink Floyd έρχεται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο Christmas Theater σε ένα αφιέρωμα για τους γίγαντες της progressive και art rock μουσικής.

Οι Pink Floyd είναι μια από τις μεγαλύτερες μπάντες όλων των εποχών και έχουν πλέον κατακτήσει τη θέση τους ανάμεσα στους Θεούς της Ροκ. Από τον πρόωρο θάνατο του πιανίστα των Pink Floyd, Richard Wright το 2008, είναι ξεκάθαρο πως δε θα εμφανιστούν με την original μπάντα ξανά.

Το Pink Floyd Tribute band, Echoes, συνεχίζει να κουβαλάει μαζί του την πλούσια κληρονομιά της θρυλικής αυτής μπάντας. Το σόου "Pink Floyd’s students" το έχει αποδείξει αυτό τα πρόσφατα χρόνια σε πάνω από 500 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων φεστιβάλ με τους Hooters, τον Joe Cocker, τους Ten Years After και πολλούς ακόμα, εμπνέοντας εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Οι Echoes πάνε το κοινό τους ένα μεγάλο συναισθηματικό ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Από το "Ummagumma στο "Middle", "Dark side of the moon", "Wish you were here", "Animals" και "The wall", μέχρι και την μετά τον Waters εποχή. Μαζί με τα κλασικά "Best of Pink Floyd", στο setlist συμπεριλαμβάνονται και κάποιες σχεδόν ξεχασμένες δουλειές τους.

Στα shows των Echoes, σύμφωνα με το μοντέλο των συναυλιών των Pink Floyd, υπάρχουν έξτρα σκηνικές προσθήκες, πολλά φωτιστικά τεχνάσματα, βιντεοπροβολές και άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που υπήρχαν στις συναυλίες των Pink Floyd.

Τα μέσα έχουν αγαπήσει τη δουλειά των Echoes. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα WAZ μίλησε για "ένα απλά πανέμορφο performance", η εφημερίδα GNZ είπε πως "Οι Echoes έχουν αποδείξει πως είναι οι εκλεκτοί, οι ιδανικοί συνεχιστές των Pink Floyd". Τέλος, η εφημερίδα Rhine Palatinate εκφράζει τον θαυμασμό της λέγοντας πως "Δύσκολα θα μπορούσε κανείς να το κάνει καλύτερα. Σπάνια μπορεί κάποιος με σώας τας φρένας να πει πως το αντίγραφο, φτάνει σχεδόν στο επίπεδο του αυθεντικού και το κοιτάει κατάματα. Όμως αυτό συμβαίνει με τους Echoes. Είναι σαν να έχουν κάνει δικό τους κάθε κομμάτι με τρομερή αφοσίωση. Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και τίμησαν όσο κανείς άλλος τους ήρωές τους".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.