Ένα Tribute Bands φεστιβάλ έρχεται στο "HolyWood Stage"

Η μουσική σκηνή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης διοργανώνει ένα χορταστικό τετραήμερο line up αφιερωμένο στους Dire Straits, Judas Priest, Black Sabbath & R. J. DIO και Ozzy Osbourne.

Six Blade Knives

Η μουσική σκηνή της  Λεωφόρου Βουλιαγμένης στεγάζεται σε ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου και παραγωγής επίπλων στην Αθήνα, ανάμεσα στις δύο στάσεις μετρό "Δάφνη" και "Άγιος Δημήτριος". Η πλούσια, δεκαετής ιστορία του χώρου, ο πολυσυλλεκτικός συναυλιακός προγραμματισμός που ενημερώνεται τακτικά και η  παρεΐστικη ατμόσφαιρα συνθέτουν μια εναλακτική πρόταση διασκέδασης για όλους τους μουσικόφιλους και τους εραστές των τεχνών και του πολιτισμού. Το αμέσως επόμενο διάστημα (7/10 & 13-15/10) το "HolyWood Stage" θα φιλοξενήσει ένα χορταστικό τετραήμερο line up αφιερωμένο στους Dire Straits, Judas Priest, Black Sabbath & R. J. DIO και Ozzy Osbourne

Six Blade Knives – A tribute to Dire Straits | Σάββατο 7/10

Oι Six Blade Knives είναι η μοναδική tribute μπάντα στην Ελλάδα στους θρυλικούς Dire straits όπου Τέσσερις μουσικοί με εμπειρία πολλων χρόνων στο ενεργητικό τους σε διάφορες μουσικές δραστηριότητες έρχονται να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με απόλυτο σεβασμό την μαγική μουσική του Mark knopfler & Dire Straits

Οι Why Not? μια μπάντα με ομώνυμη ιδεολογία μέσα από την οποία έχουν περάσει οι καλύτεροι μουσικοί της Αθήνας, με 22 χρόνια on stage, αφιερώνει μια βραδιά σε classic rock επιτυχίες από τα 60ς 70ς 80ς 90ς και όχι μόνο. Έχουν και την ευχέρεια στις εμφανίσεις τους να κάνουν ένα μίνι tribute στην ιέρεια της ροκ, τη θρυλική Janis Joplin. Η Μαρία Στεφανιδάκη ενσαρκώνει κι ερμηνεύει με πάθος το σύμβολο της αντί-κουλτούρας που στα τέλη της δεκαετίας του 1960, αντλώντας πολλά στοιχεία από τα μπλουζ, το ροκ και τη σόουλ, διοχέτευε τον πόνο και τη χαρά της ανθρώπινης εμπειρίας στις δυνατές ερμηνείες της, οι οποίες έγιναν καθοριστικά χαρακτηριστικά της μουσικής της.

Judas Priest Tribute: Bigus Dickus "Ultimate Judas Priest live tribute" | Παρασκευή 13/10

Οι Bigus Dickus φοράνε τα δερμάτινα τους και ανεβαίνουν στο εκπληκτικό stage του HolyWood για να σας δώσουν το Ultimate Judas Priest live tribute: ένα χορταστικότατο set που εκτείνεται σε ολόκληρη τη μεγαλειώδη 50+χρονη πορεία των μοναδικών Metal Gods.

Black Sabbath & R. J. DIO tribute: Sabbath Universe & Rising Project | Σάββατο 14/10

Οι Rising Project – Ronnie James Dio tribute band σχηματίστηκαν πριν λίγα χρόνια μέσα από την ανάγκη να αποδοθεί σωστά και με το δέοντα σεβασμό το έργο και η καριέρα του τεράστιου Ronnie James Dio. Αποτελούνται από έμπειρους μουσικούς και frontman μια από τις καλύτερες φωνές που διαθέτει η σκηνή αυτής της πόλης. Όσοι δεν τους έχουν δει επί σκηνής, ας είναι προετοιμασμένοι για μια πειστικότατη R.J.Dio tribute εμπειρία, αφού το σχήμα αυτό επιδεικνύει ευλαβική όσο και αδιάσπαστη προσήλωση στη μεταφορά της αυθεντικής ατμόσφαιρας των κορυφαίων τραγουδιών που ερμήνευσε ο εμβληματικός τραγουδιστής. Rainbow, Black Sabbath και Dio έχουν την τιμητική τους σε ένα πλουραλιστικό και προσεγμένο πρόγραμμα που εκτείνεται σε τέσσερεις δεκαετίες με σκοπό να δημιουργήσει ένα ταξίδι στο χρόνο με έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Οι Sabbath Universe είναι ένα σχήμα που αφιερώνεται στην πρώτη περίοδο του συγκροτήματος από το Birmingham. Τότε που ο θεός Ozzy περίφερε την τρέλα του και τη μοναδική του ερμηνεία στα ζοφερά και σκοτεινά βαρυμέταλλα κομμάτια που έχουν γίνει σταθμοί στην heavy metal κουλτούρα. Τα μουσικά τους μονοπάτια χαρτογραφούνται από κομμάτια όπως το πιο μαύρο κι από μαύρο Black Sabbath, το αντιπολεμικό War Pigs, το βαρυκόκαλο Into the Void, το σχιζοφρενικό "Paranoid", το υπόγειο "Electric Funeral", το εθιστικό "Snowblind", το επαναστατικό "Children of the Grave", το "A National Acrobat, το "The Wizard" και πολλά άλλα διαμάντια της πορείας των αρχικών Black Sabbath.

Ozzy Osbourne Tribute: Rhoads of Revelation fullband "Wizards Of Ozz Fest vol.1" | Κυριακή 15/10

Οι Rhoads Of Revelation ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια σειρά από γνωστούς μουσικούς της heavy και rock ελληνικής σκηνής και ανεβαίνουν στο HolyWood Stage Athens, την τρίτη και τελευταία ημέρα των τριήμερων Heavy Metal Tribute εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στο ίδιο stage. Θα παρουσιάσουν ένα setlist – φόρο τιμής στο σπoυδαίο έργο του Ozzy Osbourne της solo καριέρας του Prince of Darkness, χωρίς ωστόσο να αφήσουν εκτός και την πορεία του madman με τους Black Sabbath.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.