Οι Unida επιστρέφουν στην Ελλάδα

Με heavy rock διαθέσεις έρχεται το αμερικανικό συγκρότημα για να ξεσηκώσει τους φανς του σε Αθήνα, Βόλο και Θεασσαλονίκη.

Unida

Δίνοντας νέα πνοή σε ένα από τα ιστορικότερα group του αμερικάνικου stoner/doom, η πιο πρόσφατη μετενσάρκωση των Unida επισκέπτεται την Ελλάδα για τρεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη, στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου.  Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν στο "Κύτταρο Live" στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Café Santan στο Βόλο και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη. 

Το σχήμα που αποτέλεσε τη συνέχεια των Kyuss / Slo Burn φέρνει το πνεύμα των heavy rock 90's στο σήμερα με την ακαταμάχητη σκηνική του παρουσία. Η σφιχτοδεμένη ομάδα των Arthur Seay, Mike Cancino, Collyn McCoy και με το Mark Sunshine στα φωνητικά θα υπενθυμίσει σε όλους τους hardcore fans το λόγο που δυο δεκαετίες μετά, η φωτιά δε λέει να σβήσει.

Προπώληση εισιτηρίων more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Unida

  • Metal

Δίνοντας νέα πνοή σε ένα από τα ιστορικότερα groups του αμερικάνικου stoner/doom, η πιο πρόσφατη μετενσάρκωση των Unida επισκέπτεται την Ελλάδα για τρεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη. Το σχήμα που αποτέλεσε τη συνέχεια των Kyuss / Slo Burn φέρνει το πνεύμα των heavy rock 90's στο σήμερα με την ακαταμάχητη σκηνική του παρουσία. Η σφιχτοδεμένη ομάδα των Arthur Seay, Mike Cancino, Collyn McCoy και με το Mark Sunshine στα φωνητικά θα υπενθυμίσει σε όλους τους hardcore fans το λόγο που δυο δεκαετίες μετά, η φωτιά δε λέει να σβήσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.