O Σεπτέμβρης κλείνει στο "Gazarte" με τη Rosanna Mailan και τους Swingin' Cats

Η μοναδική Rosanna Mailan παρουσιάζει ένα πολλά υποσχόμενο latin show και οι Swingin' Cats ζωντανεύουν μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο.

Rosanna Mailan και Swingin' Cats

O Σεπτέμβρης κλείνει στο "Gazarte" με χορό φιλοξενώντας τη Rosanna Mailan την Παρασκευή 29/9 και τους Swingin' Cats το Σάββατο 30/9.

Η μοναδική Rosanna Mailan επιστρέφει στο Roof Stage του "Gazarte" με την πολυμελή της ορχήστρα και τους χορευτές της. Παρουσιάζει ένα latin show, που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κούβα και συγκεκριμένα στην εξωτική Αβάνα. Χορευτές, εντυπωσιακά κοστούμια, ανεβαστικά performances σε μια αυθεντική κουβανέζικη εμπειρία που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Το πάρτι κορυφώνεται το Σάββατο στις 30 Σεπτέμβρη με τους Swingin' Cats. Με την εντυπωσιακή σκηνική τους παρουσία και την αστείρευτη ενέργεια τους, οι Swingin' Cats ζωντανεύουν μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο. Rock ‘n’ roll, jazz και παλιά ελληνικά αγαπημένα κομμάτια γίνονται το ιδανικό soundtrack του "Gazarte".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Αννα Βίσση "προτιμά"... το Καλλιμάρμαρο

Γιορτάζει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/08/2024

Sani Festival 2024: Έκλεισε τη σεζόν με χορούς, ξεσηκωμένο από τις κιθάρες των Gipsy Kings

Το διεθνές κοινό που έδωσε το παρών στον ειδυλλιακό λόφο, κάτω από τον βυζαντινό πύργο, δεν έμεινε περιορισμένο στα καθίσματά του ακούγοντας τα τσιγγάνικα καλέσματα του γκρουπ του Tonino Baliardo –το οποίο εντυπωσίασε ακόμα και δίχως τον αυθεντικό του τραγουδιστή.

"Ραντεβού στο Κύτταρο": Ένα βιβλίο με τον δικό του μικρό θρύλο

Αφού αναζητήθηκε επίμονα στα παλαιοβιβλιοπωλεία από τους πιο ανήσυχους ανάμεσα στους μουσικόφιλους του 21ου αιώνα, το εξαντλημένο εδώ και χρόνια πόνημα του Φώντα Τρούσα για την ελληνική ποπ & ροκ δισκογραφία επέστρεψε στο προσκήνιο, μέσω μιας γενναία εμπλουτισμένης επανέκδοσης.

Η επιστροφή του "Ρεμπέτικου": το έργο-σταθμός του Σταύρου Ξαρχάκου ζωντανεύει ξανά στο Ηρώδειο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος επαναφέρει το θρυλικό "Ρεμπέτικο" για μία νύχτα γεμάτη μουσική παιδεία.

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg "σφυρίζουν" τη λήξη της Ολυμπιάδας του Παρισιού

Συναυλία-έκπληξη στην τελετή λήξης της φετινής Ολυμπιάδας, στην οποία θα γίνει και η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη δήμαρχο του Λος Άντζελες.

Πυξ Λαξ Live στο Άστρος

Μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι και ελληνικό ροκ.

Εμβαθύνοντας στη μουσική με τη "Φιλαρμόνια": συναυλίες με σπάνια έργα και σολίστ επιπέδου (Τροχόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαραγκού)

Τη σταθερή και ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτη πορεία της διατήρησε μέσα στην καλλιτεχνική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών.