Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στήνει ένα σύγχρονο πανηγύρι στο Χαλάνδρι

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η τέχνη, η γνώση και το πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, καθώς και η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής, υπόσχονται μία εμβληματική συναυλία, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Χαλάνδρι, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, γεμάτη τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει κινηθεί σχεδόν σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας. Αυτό το καλοκαίρι δίνει έμφαση στις μουσικές εκείνες με τις οποίες μεγάλωσε και την καθόρισαν: η ελληνική μουσική παράδοση, από τα δημοτικά της Νάουσας μέχρι τα διαχρονικά νησιώτικα, συνδυάζεται αριστοτεχνικά με διαχρονικά λαϊκά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών μας, φτάνοντας μέχρι το δισκογραφικό της παρόν και τις σύγχρονες διασκευές των τραγουδιών του Απόστολου Καλδάρα από τον τελευταίο δίσκο της, που είναι αφιερωμένος στον μεγάλο συνθέτη. Φυσικά δεν θα λείψουν και τα εμβληματικά τραγούδια που αγαπήσαμε από τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση.

Ελένη Τσαλιγοπούλου
Πάνος Γιαννακόπουλος

Την ερμηνεύτρια θα πλαισιώνουν όπως πάντα καταξιωμένοι μουσικοί και καλλιτέχνες, με τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες, τον Απόστολο Τσαρδάκα στο κανονάκι, τον Γιάννη Πούλιο στο βιολί, τον Ταξιάρχη Γεωργούλη στο ούτι και στο μπουζούκι, τον Άγη Παπαπαναγιώτου στο μπάσο και τον Βασίλη Γιασλακιώτη στα τύμπανα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.