Αλλαγές στο πρόγραμμα της 13ης ημέρας του Release Athens λόγω καύσωνα

The Prodigy, Primal Scream, Lip Forensics που έρχονται να απογειώσουν την Πλατεία Νερού.

Prodigy Αθήνα Release © Rahul Singh

Εφτασε η 13η ημέρα του Release Athens 2023 και είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους The Prodigy, Primal Scream, Lip Forensics που έρχονται να απογειώσουν την Πλατεία Νερού παρέα με τον George Michalopoulos ο οποίος θα ανοίξει το event με ένα επιλεγμένο Dj set. Λόγω όμως του επερχόμενου καύσωνα, οι πόρτες σήμερα θα ανοίξουν στις 7 μ.μ.

The Prodigy

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2023 - Hμέρα 13η

  • Φεστιβάλ

Oi Prodigy, το μεγαλύτερο συγκρότημα της ηλεκτρονικής dance σκηνής, επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από πολλά χρόνια. Μαζί τους, οι θρυλικοί Primal Scream σε μια ιστορική βραδιά για τους λάτρεις της μουσικής των τελευταίων τριάντα ετών. Τη βραδιά ανοίγουν οι Lip Forensics. Ο Liam Howlett, ιθύνων νους των Prodigy, δημιούργησε το γκρουπ το 1990, έντονα επηρεασμένος από τα -συνήθως- παράνομα rave parties που σάρωναν κάθε γωνιά της Μεγάλης Βρετανίας. Μέσα από αυτά, θα βρει και τους συνεργάτες του, τους ravers Keith Flint και Leroy Thornhill, ενώ λίγο αργότερα στην ομάδα προστέθηκε και τέταρτο μέλος, ο ΜC Maxim. Με πρώτα singles τα dance anthems “Charly” και “Everybody in the Place”, οι Prodigy κατάφεραν να γίνουν το νούμερο ένα σχήμα της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο. Το ντεμπούτο τους, “Experience”, αποτέλεσε σταθμό για τη χορευτική μουσική ενώ ο δίσκος που ακολούθησε, το ανατριχιαστικό “Music for the Jilted Generation”, εκτόξευσε τη σκηνή (στο σύνολό της) στις μεγάλες συναυλιακές αρένες, δίνοντας της κάτι από το θράσος του rock’n’roll. Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, παραμένει ένα έργο-σταθμός, ένα αξεπέραστο κατόρθωμα που δεν σταμάτησε, ούτε θα σταματήσει ποτέ, να επηρεάζει τις επόμενες γενιές.

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.