Έρχονται οι Coldplay στην Ελλάδα;

Αν και η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της μπάντας και της εταιρίας παραγωγής εκκρεμεί, οι εικασίες ότι οι Bρετανοί θα επισκεφτούν το 2024 την Αθήνα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Χαμένοι στους Coldplay

Αν και η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της μπάντας και της εταιρίας παραγωγής εκκρεμεί, οι εικασίες ότι οι Coldplay θα επισκεφτούν το 2024 την Αθήνα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της ευρωπαϊκής περιοδείας, στις 20 Ιουλίου, όταν θα ανακοινωθούν οι επόμενη σταθμοί του Music of the Spheres World Tour.

Οι Bρετανοί rock μελοδοποιοί προιδέασαν το κοινό για τις επόμενες χώρες στις οποίες θα περάσουν το ερχόμενο διάστημα εντάσσοντας στο πολύχρωμο υπερθέαμά τους μια σειρά από σημαίες σημαίες, μεταξύ των οποίων και η γαλανόλευκη. Το πρώτο αυτό στοιχείο ήρθε να στηρίξει η Frontstage Entertainment με ένα "κρυπτικό" post, που συνοδεύεται από το hashtag #motswt. 

"Yellow", "The Scientist", "Fix You", "Viva La Vida", "A Sky Full Of Stars", "My Universe" είναι μόνο μερικά από τα κλασικά hits των Coldplay που θα ακούσουμε live σε ένα show που τα πυροτεχνήματα, τα LED και η μουσική της μπάντας βοηθούν στο να αποτελεί το πλέον πολύχρωμο live show που μπορεί κάποιος να απολαύσει σήμερα. Για το τυπικό της υπόθεσης περιμένουμε αύριο, 20 Ιουλίου, τόσο την τελική επιβεβαίωση όσο και περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο και την ημερομηνία της διεξαγωγής της πολυαναμενόμενης συναυλίας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Αννα Βίσση "προτιμά"... το Καλλιμάρμαρο

Γιορτάζει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/08/2024

Sani Festival 2024: Έκλεισε τη σεζόν με χορούς, ξεσηκωμένο από τις κιθάρες των Gipsy Kings

Το διεθνές κοινό που έδωσε το παρών στον ειδυλλιακό λόφο, κάτω από τον βυζαντινό πύργο, δεν έμεινε περιορισμένο στα καθίσματά του ακούγοντας τα τσιγγάνικα καλέσματα του γκρουπ του Tonino Baliardo –το οποίο εντυπωσίασε ακόμα και δίχως τον αυθεντικό του τραγουδιστή.

"Ραντεβού στο Κύτταρο": Ένα βιβλίο με τον δικό του μικρό θρύλο

Αφού αναζητήθηκε επίμονα στα παλαιοβιβλιοπωλεία από τους πιο ανήσυχους ανάμεσα στους μουσικόφιλους του 21ου αιώνα, το εξαντλημένο εδώ και χρόνια πόνημα του Φώντα Τρούσα για την ελληνική ποπ & ροκ δισκογραφία επέστρεψε στο προσκήνιο, μέσω μιας γενναία εμπλουτισμένης επανέκδοσης.

Η επιστροφή του "Ρεμπέτικου": το έργο-σταθμός του Σταύρου Ξαρχάκου ζωντανεύει ξανά στο Ηρώδειο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος επαναφέρει το θρυλικό "Ρεμπέτικο" για μία νύχτα γεμάτη μουσική παιδεία.

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg "σφυρίζουν" τη λήξη της Ολυμπιάδας του Παρισιού

Συναυλία-έκπληξη στην τελετή λήξης της φετινής Ολυμπιάδας, στην οποία θα γίνει και η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη δήμαρχο του Λος Άντζελες.

Πυξ Λαξ Live στο Άστρος

Μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι και ελληνικό ροκ.

Εμβαθύνοντας στη μουσική με τη "Φιλαρμόνια": συναυλίες με σπάνια έργα και σολίστ επιπέδου (Τροχόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαραγκού)

Τη σταθερή και ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτη πορεία της διατήρησε μέσα στην καλλιτεχνική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών.