Οι Beyond The Black μαζί με τους Helloween και Jinjer στο Release Athens 2023

Το κοινό της Πλατείας Νερού θα ζεστάνουν οι Silent Winter.

Beyond The Black © Heilemania

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους Beyond The Black, το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το σπουδαίο συγκρότημα από τη Γερμανία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να πλαισιώσει τους θρυλικούς Helloween και τους Jinjer. Την βραδιά ανοίγουν οι Silent Winter.

Οι Beyond The Black δημιουργήθηκαν το 2014, στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας, και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία απ’ την πρώτη στιγμή. Το ντεμπούτο τους, "Songs of Love and Death”, έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο του ατμοσφαιρικού συμφωνικού metal και παρέμεινε για εβδομάδες στο τοπ 15 των γερμανικών charts, ενώ κέρδισε και το βραβείο του Metal Hammer στην κατηγορία "Best Debut”. To ίδιο συνέβη και με τις επόμενες τρεις κυκλοφορίες τους, "Lost In Forever” (2016), "Heart of the Hurricane” (2018), "Horizons” (2020), οι οποίες αποτέλεσαν εμπορικούς και καλλιτεχνικούς θριάμβους και κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στα charts πολλών χωρών όπως Αυστρία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία και Η.Π.Α. μεταξύ πολλών άλλων.

Beyond The Black
© Heilemania
Beyond The Black

Το 2023, κυκλοφόρησαν τον πέμπτο, ομώνυμο δίσκο τους, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η Jennifer Haben, η απόλυτη ηγέτιδα του γκρουπ, είναι αυτή τη στιγμή μια από τις κορυφαίες φωνές του συμφωνικού metal. Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας τους, έχουν πραγματοποιήσει αμέτρητες εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν περιοδεύσει μαζί με μεγαθήρια όπως οι Aerosmith, Korn, Saxon και Within Temptation, και έχουν εμφανιστεί επανειλημμένα στο κορυφαίο metal φεστιβάλ του πλανήτη, το Wacken Open Air.

Silent Winter
Silent Winter

Οι Silent Winter δημιουργήθηκαν στο Βόλο το 1995, με έντονες επιρροές από Stratovarius, Helloween και Gamma Ray. Αν και το γκρουπ σταμάτησε να ηχογραφεί το 1999, επέστρεψε το 2018 με το EP "The War Is Here”, ενώ την επόμενη χρονιά ακολούθησε το ντεμπούτο τους, "The Circles of Hell”, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές και αναγνωρίστηκε ως μια από τις πιο ξεχωριστές κυκλοφορίες του 2019. Το "Empire of Sins”, ο δεύτερος δίσκος τους, κυκλοφόρησε το 2021 με τη metal διασκευή στο "Leave A Light On” της Belinda Carlisle, να ξεχωρίζει.

Η προπώληση συνεχίζεται προς 50€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
Διάθεση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.