Kαι οι Editors μαζί με τους Florence And The Machine στο Ejekt Festival 2023

Επίσης, οι εξαιρετικοί Royal Arch θα εκπροσωπήσουν τον εγχώριο indie-rock ήχο.

EDITORS

H ανακοίνωση των Florence And The Machine ως headliners του Ejekt Festival 2023 προκάλεσε, αναμενόμενα, ντελίριο στους πολυπληθείς fans τους. Το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα εμφανιστεί στις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, είναι οι πολυαγαπημένοι Editors, δημιουργώντας ένα ονειρεμένο line-up με δύο κορυφαία συγκροτήματα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής. Επίσης, οι εξαιρετικοί Royal Arch θα εκπροσωπήσουν τον εγχώριο indie-rock ήχο.

Οι Editors έχουν διαγράψει την λαμπρή πορεία τους στις κορυφές του βρετανικού ροκ ήχου εδώ και δύο δεκαετίες, στη διάρκεια των οποίων έχουν κερδίσει τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να επιτύχει ένα συγκρότημα της Αλβιόνας: πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, hit singles, sold out περιοδείες και τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της Ευρώπης.

Με όπλα τους τη "μεγάλη”, βαρύτονη φωνή και την σαγηνευτική σκηνική παρούσια του Tom Smith, αλλά και με την ικανότητά τους να γράφουν riffs και τραγούδια-ύμνους ("Munich”, "An End Has A Start”, "Smokers Outside The Hospital Doors”, "Rats”, "Papillon”, "Blood”, κλπ), οι Editors συγκαταλέγονται στα πιο αγαπητά συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, με τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας να έχουν γράψει συναυλιακή ιστορία.

Οι Royal Arch συγκαταλέγονται στα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας indie σκηνής. Κέρδισαν τις εντυπώσεις ήδη από την πρώτη κυκλοφορία τους το 2020 με το ατμοσφαιρικό single "La Nuit”. Με την πρόσφατη κυκλοφορία τους, το "Why Don't You? (Let It All Go)” απέδειξαν ότι θα μας απασχολούν για πολύ καιρό. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων (€ 125-60) γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr.

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Ejekt Festival 2023

  • Rock-pop-folk

Τέσσερα χρόνια μετά τις τρεις θριαμβευτικές sold out εμφανίσεις τους στην Αθήνα, οι Florence and The Machine επιστρέφουν για μια μοναδική εμφάνιση, ως headliners του Ejekt, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour. Ως άλλη ιέρεια, η Florence Welch αναμένεται να μαγέψει την Πλατεία Νερού με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν και έμφαση στα τραγούδια του τελευταίου δίσκου τους "Dance Fever". Το δεύτερο μεγάλο όνομα έρχεται από τις κορυφές του βρετανικού ροκ ήχου με μια σειρά από πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, hit singles, sold out περιοδείες και τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της Ευρώπης. Ο λόγος φυσικά για τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Editors. Tη βραδιά θα ανοίξουν οι Royal Arch, ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας indie σκηνής.

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
16/07/2024

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;