Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

lia hide

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει στο Six D.O.G.S. στις 10 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει τον τελευταίο της δίσκο "The Missing Fourth Guest" που κυκλοφόρησε από την αμερικάνικη Indie δισκογραφική Conch Town Records, νωρίτερα φέτος την άνοιξη.

"Τhe Missing Fourth Guest" είναι το τέταρτο κατά σειρά Lia Hide αλμπουμ, ο τίτλος του οποίου είναι δανεισμένος απο την εναρκτήρια πρόταση του διαλόγου του Πλάτωνα "Τίμαιος". Περιλαμβάνει μεταξύ των 8 κομματιών και την τρίπτυχη Σονάτα του Τίμαιου και έχει ήδη αποσπάσει διεθνή βραβεία και διακρίσεις για τα ευφάνταστα και εντυπωσιακά βίντεο-κλιπ που το συνοδεύουν.

Η trip-hop αισθητική της Lia, συνδυασμένη με την κλασσική και jazz παιδεία της, αλλά και την αγάπη της για την progressive rock, δένει με την alternative διαφορετικότητα του George Rados και την dark δημιουργικότητα του Aki’Base δημιουργώντας ένα νέο είδος pop, μοναδικό, διαυγές και πολυεπίπεδο. On stage μαζί τους οι Dennis Morfis και Stelios Chatzikaleas. 

Σε αυτή την βραδιά, ως opening act, θα βρεθούν και οι dark wave Incirrina. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από την χρήση ηλεκτρονικών ήχων από αναλογικά κυρίως synthesizers και σκοτεινές μελωδίες σε συνδυασμό με έντονα ρυθμικά στοιχεία. Έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στο Athens Digital Arts Festival (ADAF) και στο "Pliisken Festival". 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.