Aυθεντικές jazz εμπειρίες στο Τρένο στο Ρουφ

Οι Jazz Express και οι Les Trois Femmes μας παρασύρουν στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Μουσικού Βαγονιού "Orient Express".

Les Trois Femmes

Το Μουσικό Βαγόνι Orient Express στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ θα παρασύρει μουσικά το κοινό παρουσιάζοντας τους Jazz Express και το πετυχημένο αφιέρωμα στους Frank Sinatra και Ella Fitzerland και τις Les Trois Femmes, τρεις γυναίκες που θα μας ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του Μεσοπολέμου.

Αφιέρωμα στους Frank Sinatra και Ella Fitzerland από τους Jazz Express

Franky meets Ella on the Orient Express

Μετά τις sold out παραστάσεις της περσινής σεζόν, οι Jazz Express και η επιτυχημένη παράσταση-αφιέρωμα "Frank meets Ella on the Orient Express" επιστρέφουν στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ κάθε Σάββατο στις 9.30 μ.μ. Οι Jazz Express που θα χαρίσουν αυθεντικές jazz εμπειρίες στο κοινό αποτελούνται από τους Mark Joseph Priest (κιθάρα/φωνή), Τέρι Βακιρτζόγλου (φωνή), Μάνο Αθανασιάδη (πιάνο/φωνή) και Κώστα Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο).

Ο Francis Albert (Frank Sinatra) μεγάλωσε στο Χομπόκεν της πολιτείας Νιου Τζέρσει ενώ η Ella Jane (Ella Fitzerland) στην κωμόπολη Γιόνκερς μόλις λίγα μίλια βορειότερα, στις όχθες του ποταμού Χάντσον. Ο Francis ήταν γιός Ιταλών μεταναστών και η Ella απόγονος σκλάβων του νότου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι καριέρες τους κινήθηκαν παράλληλα χαρίζοντας στον Francis Albert 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και 13 Grammy στην Ella Jane.

Προπώληση μέσω viva.gr

Les Trois Femmes στη χρυσή εποχή του Μεσοπολέμου

Les Trois Femmes

Τρεις δροσερές, γυναικείες παρουσίες των Les Trois Femmes, η Τατιάνα Μιχαηλίδου, η Μαντώ Παναγιωτάκη και η Μύρτα Σακελλαρίου, μάς παρασύρουν μουσικά στα ανέμελα χρόνια του Μεσοπολέμου ερμηνεύοντας συνθέσεις των μεγάλων δημιουργών του 20’ και του 30’ με αυθεντικότητα και περίσσεια αγάπη, κάθε Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. 

Οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις υπογράφονται από τον Mark Joseph Priest, ο οποίος συνοδεύει με την κιθάρα του και ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της εποχής εκείνης. Στο κοντραμπάσο ο Κώστας Κωνσταντίνου

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

«Franky meets Ella on the Orient Express»

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ένα αφιέρωμα στους Φρανκ Σινάτρα και Έλα Φιτζέραλντ από τους Jazz Express. Ο Francis Albert μεγάλωσε στο Χομπόκεν της πολιτείας Νιου Τζέρσει ενώ η Ella Jane στην κωμόπολη Γιόνκερς μόλις λίγα μίλια βορειότερα, στις όχθες του ποταμού Χάντσον. Ο Francis ήταν γιός Ιταλών μεταναστών και η Ella απόγονος σκλάβων του νότου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι καριέρες τους κινήθηκαν παράλληλα χαρίζοντας στον Francis Albert 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και 13 Grammy στην Ella Jane. Από την δεκαετία του ‘40 μέχρι και σήμερα, οι μοναδικές ερμηνείες τους και οι διαχρονικές συνθέσεις των μεγάλων συνθετών της Αμερικάνικης παράδοσης μας σαγηνεύουν και μας μαγεύουν. Ανακαλύπτονται ξανά και ξανά από κάθε καινούργια γενιά που τις υιοθετεί και τις θεωρεί δική της ανακάλυψη και κτήμα της.

Les Trois Femmes

  • Swing

Τρεις δροσερές γυναικείες παρουσίες μάς παρασύρουν μουσικά στα ανέμελα χρόνια του Μεσοπολέμου με τη μουσική παράσταση «Swinging on the Train».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.