Nathalie Lermitte: "Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά της Πιάφ"

Η πρωταγωνίστρια του "Piaf! The Show", που έρχεται στο Christmas Theater, μιλά για το πόσο εύκολο είναι τελικά να υποδυθεί κανείς μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο.

Ναταλί Λερμίτ

Η Nathalie Lermitte είναι το πρόσωπο του "Piaf! The Show", που επιστρέφει, μετά την περσινή επιτυχία, στο Christmas Theater, για μια παράσταση, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Το "Piaf! The Show" αφηγείται τον πολυκύμαντο βίο του θρυλικού "Σπουργιτιού", της μοναδικής Εντίθ Πιάφ, μέσα από τα τραγούδια της που έγραψαν ιστορία. Αυτές και τόσες άλλες ιστορίες θα μας παρουσιάσει η μοναδική Nathalie Lermitte που έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο με την ιδιότητά της να υποδύεται την Εντιθ Πιάφ.

Η ηθοποιός έχει ενσαρκώσει με επιτυχία τη Μεγάλη Κυρία σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ("Πιάφ σ’ αγαπώ", "Εντίθ Πιάφ, μια ζωή σε ροζ και μαύρο") και έχει έρθει σε επαφή με επιστήθιους συνεργάτες της, τον Ζωρζ Μουστακί, τον Φρεντ Μελά, τον Μισέλ Ριβγκός, τον Φρανσίς Λε και τον Σαρλ Ντιμόν. Η Nathalie Lermitte είναι η πρωταγωνίστρια και η υπέροχη ερμηνεύτρια των τραγουδιών της Πιάφ στην παράσταση, εδώ και 4 χρόνια και όπως μας λέει, απ’ όλες τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει ενσαρκώσει την σπουδαία ερμηνεύτρια δεν ξεχωρίζει καμία γιατί "είναι η ίδια ευτυχία κάθε φορά".

Τι είναι για εσάς το τραγούδι;
Η μουσική κουβαλά το μεγαλύτερο συναίσθημα. Τα δημοφιλή τραγούδια είναι πιο σημαντικά από όσο νομίζουμε. Σε συντροφεύουν σε όλη σου τη ζωή…μέχρι το τέλος.

Τι σας έκανε να θέλετε να ενσαρκώσετε την Εντίθ Πιαφ και τι θαυμάζετε περισσότερο σε εκείνη;
Θαυμάζω την τραγουδίστρια από μικρή αλλά ανακάλυψα τη γυναίκα που ήταν. Μια γυναίκα με μάτια ενός αιώνιου παιδιού. Υπερβολική σε όλα, γενναιόδωρη, με μια φιλοσοφία ότι όλα πρέπει να τα ζήσει κανείς στην παρούσα στιγμή.

Η ικανότητά σας να υποδύεστε την Εντιθ Πιάφ σε διάσημες παραστάσεις και μιούζικαλ είναι αδιαμφισβήτητη. Υπάρχουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της που συναντάτε στον εαυτό σας;
Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά! Και ξέρω πώς να περιβάλλομαι από εξαιρετικούς άντρες. Η ομάδα μου είναι υπέροχη!

Πόσο εύκολο είναι τελικά για έναν ηθοποιό να υποδυθεί με τεράστια ομοιότητα κάποιον καλλιτέχνη ή ένα διάσημο πρόσωπο;
Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συλλάβω την ενέργεια του ατόμου. Είναι αυτό το μαγικό πράγμα που συμβαίνει, ότι ακόμα κι αν δεν του μοιάζεις καθόλου, φαίνεσαι να είσαι ο χαρακτήρας.

Η Πιάφ δεν πίστευε στην μοίρα. Έχει πει μάλιστα: "Πιστεύω πως τα καλά πράγματα έρχονται αν τα επιθυμούμε". Ποια είναι η δική σας τοποθέτηση πάνω σε αυτό;
Ούτε εγώ πιστεύω στην μοίρα! Τίποτα δεν σταματά στην τύχη. Η Εντίθ Πιάφ είχε μια αδιάσπαστη πίστη. Αυτό που πίστευε βαθύτατα, αυτό συνέβη. Μεγάλο μάθημα ζωής!

To "Piaf! The show” έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες των τελευταίων ετών. Τι θα λέγατε σε κάποιον που δεν έχει δει ακόμα την παράσταση;
Θα έλεγα "Τι περιμένεις; Έλα να τραγουδήσουμε, να γιορτάσουμε μαζί μας μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο"!

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.