Το café του Νομισματικού Μουσείου σε ρυθμούς τζαζ

Ένα μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον μεγάλο Φρανκ Σινάτρα, σε γνωστά ιταλικά τραγούδια και τζαζ διασκευές.

Alexander Affolter

Στο café του Νομισματικού Μουσείου, ο φετινός Οκτώβριος ανοίγει με τη δεμένη μουσική "συμμορία" του Alexander Affolter που ξέρει καλύτερα από τον κάθε έναν να δίνει πάντα μια φρέσκια ερμηνεία στα κλασικά κομμάτια του Φρανκ Σινάτρα. Ο τζαζ περφόρμερ Alexander Affolter θα πιάσει με λαχτάρα το μικρόφωνό του, ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος πετάει απ’ τη χαρά του τις μπαγκέτες στον αέρα, ο Παντελής Μπενετάτος ξεσκονίζει τις παρτιτούρες του στο πιάνο και ο Γρηγορης Θεοδωρίδης αλλάζει τις χορδές στο μπάσο. Ετοιμάζονται όλοι τους για να μας μαγέψουν για άλλη μια φορά την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. σε μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Φρανκ Σινάτρα και τις διαχρονικές επιτυχίες του. 

Ο Αλέξανδρος έχει εμπνευστεί από πολύ μικρή ηλικία από τη φωνή και την έκφραση του Φρανκ Σινάτρα ενώ ο Σεραφείμ θα θέσει τις βάσεις του ρυθμού στη βραδιά. Μαζί με τον Γρηγόρη Θεοδωρίδη και τον Παντελή Μπενετάτο, θα παρουσιάσουν μια δική τους jazzy εκδοχή του ρεπερτορίου της "Φωνής". Θα ακούσουμε γνωστά κομμάτια όπως τα "I’ve Got You Under My Skin", "Fly Me To The Moon" αλλά και λιγότερο διάσημα όπως τα "I’m A Fool To Want You" και "All My Tomorrows", μαζί τα αγαπημένα του Σινάτρα όπως τα "One For My Baby" και "Angel Eyes".

Ο μήνας συνεχίζεται με τον Alfio Consoli, έναν ερμηνευτή με διεθνή πορεία, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο café του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών. Ένας αισθαντικός τραγουδοποιός με εμφανίσεις σε όλον τον κόσμο, όπως στην Κόπα Καμπάνα, στο Μαρόκο, στον Σαν Ρέμο (φιναλίστ στο φεστιβάλ τραγουδιού το 2004), στο Σαν Μαρίνο και στην Αίγυπτο όπως και σε τηλεοπτικές εκπομπές σε Rai Uno & Rai Due, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με γνωστά ιταλικά τραγούδια, τζαζ διασκευές, blues & acoustic lounge. Μαζί του, ο εξαιρετικός κιθαρίστας George Nox.

Info: Νομισματικό Μουσείο | Είσοδος 5€ | Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3610067

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.