Ένα "ζωντανό" Jukebox επί σκηνής

Μία μουσική βραδιά με διασκευές σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών σε παλιά επιτυχημένα τραγούδια που υπογράφει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, έρχεται το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, στο Faliro Summer Theater με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια απ’ όλη του τη δισκογραφία καθώς και νέες του συνθέσεις.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή "Μουσικό Κουτί" της ΕΡΤ1 συναντά σπουδαίους καλεσμένους, μοιράζεται ιστορίες και πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στήνοτας κάθε εβδομάδα ένα μοναδικό live.

Έτσι και στο Faliro Summer Theater, μαζί με τους "Μπλε", τον Στάθη Δρογώση, τον Βύρωνα Τσουράπη, τον Θανάση Τσακιράκη και τον Ηλία Λαμπρόπουλου θα χαρίσουν στο κοινό ένα μοναδικό live. Ένα Jukebox πολύχρωμο, γεμάτο με "τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν" όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Οι ΜΠΛΕ, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, συνδυάζοντας στη μουσική τους ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από την τζαζ, την μπλουζ και την φάνκ μουσική.

Ο Στάθης Δρογώσης, αγαπημένος τραγουδοποιός, ερμηνεύει επιλογές από όλη την δισκογραφική του πορεία αλλά και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα, ενώ την σπουδαία  μελωδική παρέα συμπληρώνουν ο Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος  της μπάντας του "Μουσικού Κουτιού",  ο Θανάσης Τσακιράκης, επίσης μέλος της εκπομπής, δίνοντας τον ρυθμό στα τύμπανα καθώς και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος που με το ιδιαίτερο ταλέντο του συνδυάζει μοναδικά το βιολί, το μπουζούκι, την τρομπέτα και την γκάιντα.

Όλοι μαζί γίνονται μια παρέα και παρουσιάζουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με διασκευές σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών σε παλιά επιτυχημένα τραγούδια που τους έχουν σημαδέψει. Από το "Knockin’ On Heaven’s Door" και το "Should I stay or should I go" μέχρι το "Πόσο σε θέλω" και το "Θάλασσά μου σκοτεινή".

Info: Ώρα έναρξης 9 μ.μ. | Τιμές εισιτηρίων: Α Ζώνη 20 € | Β Ζώνη 15 € | Όρθιοι 12 € | Περιορισμένης ορατότητας 15 €
Προπώληση εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.