O Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C φέρνουν την Τεχνόπολη σε... θερμοκρασία βρασμού

Τη συναυλία θα ανοίξει το world acoustic ντουέτο, Kadinelia.

O Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C φέρνουν την Τεχνόπολη σε... θερμοκρασία βρασμού.

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλουν να προφητεύουν τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν, και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως, πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι άνθιζαν η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε.

Έτσι λοιπόν σε μια δυστοπική εποχή και μετά από σχεδόν τρία χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί με τον τίτλο "Έχω κέφια"), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει την μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στον δρόμο για μια σειρά από λάιβ σε... θερμοκρασία βρασμού. Στις 15 Σεπτεμβρίου έρχoνται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για μια μεγάλη συναυλία στο τέλος του καλοκαιριού.

Τη συναυλία θα ανοίξουν τα Kadinelia, το world acoustic ντουέτο που δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Kadinelia
Kadinelia

Τους 100°C αποτελoύν οι Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας, ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Τα Kadinelia είναι ο Θανάσης Ζήκας και η Εύη Σεϊτανίδου. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Η προπώληση ξεκίνησε (€ 15).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C

  • Rock-pop-folk

Mια αληθινή γιορτή με τη μουσική που αγαπάμε και που μας συντροφεύει από τις Τρύπες μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Αννα Βίσση "προτιμά"... το Καλλιμάρμαρο

Γιορτάζει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/08/2024

Sani Festival 2024: Έκλεισε τη σεζόν με χορούς, ξεσηκωμένο από τις κιθάρες των Gipsy Kings

Το διεθνές κοινό που έδωσε το παρών στον ειδυλλιακό λόφο, κάτω από τον βυζαντινό πύργο, δεν έμεινε περιορισμένο στα καθίσματά του ακούγοντας τα τσιγγάνικα καλέσματα του γκρουπ του Tonino Baliardo –το οποίο εντυπωσίασε ακόμα και δίχως τον αυθεντικό του τραγουδιστή.

"Ραντεβού στο Κύτταρο": Ένα βιβλίο με τον δικό του μικρό θρύλο

Αφού αναζητήθηκε επίμονα στα παλαιοβιβλιοπωλεία από τους πιο ανήσυχους ανάμεσα στους μουσικόφιλους του 21ου αιώνα, το εξαντλημένο εδώ και χρόνια πόνημα του Φώντα Τρούσα για την ελληνική ποπ & ροκ δισκογραφία επέστρεψε στο προσκήνιο, μέσω μιας γενναία εμπλουτισμένης επανέκδοσης.

Η επιστροφή του "Ρεμπέτικου": το έργο-σταθμός του Σταύρου Ξαρχάκου ζωντανεύει ξανά στο Ηρώδειο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος επαναφέρει το θρυλικό "Ρεμπέτικο" για μία νύχτα γεμάτη μουσική παιδεία.

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg "σφυρίζουν" τη λήξη της Ολυμπιάδας του Παρισιού

Συναυλία-έκπληξη στην τελετή λήξης της φετινής Ολυμπιάδας, στην οποία θα γίνει και η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη δήμαρχο του Λος Άντζελες.

Πυξ Λαξ Live στο Άστρος

Μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι και ελληνικό ροκ.

Εμβαθύνοντας στη μουσική με τη "Φιλαρμόνια": συναυλίες με σπάνια έργα και σολίστ επιπέδου (Τροχόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαραγκού)

Τη σταθερή και ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτη πορεία της διατήρησε μέσα στην καλλιτεχνική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών.