Ο Γιάννης Χαρούλης μας κλείνει διπλό ραντεβού στην Τεχνόπολη

Παρέα με τη λύρα του, τραγουδά μουσικές απ' τα άλμπουμ του «Κολιμπρί» με έντονα τα αρώματα της Κρήτης.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας κλείνει διπλό ραντεβού στην Τεχνόπολη

Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει στην Αθήνα για να μοιραστεί μαζί μας μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Ο Γιάννης Χαρούλης μας περιμένει να ανταμώσουμε στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις. Φυσικά, θα μας συστήσει κομμάτια από το νέο του δίσκο "Κολιμπρί". Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν "μοιραζόμαστε", "εκφραζόμαστε" και "επικοινωνούμε" η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Γιάννης Χαρούλης

 
Μαζί του οι μουσικοί Λευτέρης Ανδριώτης (Λύρα), Βασίλης Μπαχαρίδης (Κρουστά), Θανάσης Dzingovic (Ηλεκτρική κιθάρα) και Ορέστης Μπενέκας (Πλήκτρα). Τον σχεδιασμός του ήχου επιμελούνται ο Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο Νίκος Κωνσταντάκης και του φωτισμού, ο Περικλής Μαθιέλλης.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει (€ 15-12).
 

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Χαρούλης

  • Ελληνική

Μας προσκαλεί να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών σε μια συναυλία στο σκοτάδι. Τα Σπουδαία Events με πίστη στο όραμα τους για έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης μας προσκαλούν σε μία ακόμη συναυλία στο σκοτάδι. Την σκυτάλη παίρνει ο δημοφιλής τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης, προκειμένου να υποστηρίξει το έργο της ΑΜΚΕ Πλησίον. Μετά την sold out εμφάνιση στο σκοτάδι με τους Λόγος Τιμής, ο Γιάννης Χαρούλης καλεί φίλους και ακροατές να «χίλια καλώς εσμίξουμε» στην συσκοτισμένη αμφιθεατρική σκηνή του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.