Off The Hook Festival: Ο Yasiin Bey συναντά την αφρόκρεμα της hip hop σκηνής στην Τεχνόπολη

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί ως το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της αγαπημένης μας κουλτούρας.

Off The Hook Festival

Το Off The Hook festival επιστρέφει σε λίγες ώρες πιο δυνατό από ποτέ στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2022, στην αυθεντική του μορφή, για ένα διήμερο αφιερωμένο στην κουλτούρα της hip hop σκηνής. Κορυφαίοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική είναι πανέτοιμοι να μας υποδεχτούν στην Τεχνόπολη, όπου θα ζήσουμε μία συναυλιακή εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Το φετινό lineup που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία είναι: Yasiin Bey aka Mos Def (USA), Central Cee (UK), Λεξ, Βήτα Πεις, Βέβηλος, Dani Gambino x DJ The Boy, Bloody Hawk, Vlospa, Buzz x Dolos, Ricta, Εθισμός x Golden Child, Jeru The Damaja (US), Ζήνων, Wang, Nume, Trouf, Moose, Expe, Xara, Brak, Γενιά του Φόβου, Obsidian, Half Quickie και ένα super special secret guest!

Off The Hook Festival

Line Up

1η μέρα | 02 Σεπτεμβρίου 2022

Λεξ
Central Cee (UK)
Dani Gambino x DJ The Boy
Vlospa
Ricta
Secret gig
Ζήνων
Nume
Expe
Brack
Obsidian
Half Quickie

2η μέρα | 03 Σεπτεμβρίου 2022

Βήτα Πεις
Yasiin Bey (aka Mos Def)
Βέβηλος
Bloody Hawk
Buzz x Dolos
Εθισμός x Golden Child
Jeru The Damaja (US)
Wang
Trouf
Moose
Χαρά
Γενιά του Φόβου

Off The Hook Festival | Εισιτήρια

- Διήμερα εισιτήρια: 45€ (μέσω viva.gr και των καταστημάτων Monsterville + Finest Cuts)
- Εισιτήρια 1ης μέρας: 28€ (μόνο μέσω των καταστημάτων Monsterville + Finest Cuts) και 30€ (μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του)
- Εισιτήρια 2ης μέρας: 28€ (μέσω του viva.gr, του δικτύου καταστημάτων του και των καταστημάτων Monsterville + Finest Cuts)

Περισσότερες πληροφορίες

Off The Hook Festival 2022 - Ημέρα 1η

  • Hip Hop

Οι ΛΕΞ, Central Cee, Ricta, Dani Gambino x DJ The Boy, Vlospa, Ζήνων, Nume, Expe, Half Quickie Obsidian και Brak στη μεγαλύτερη αθηναϊκή γιορτή της hip hop κουλτούρας.

Off The Hook Festival 2022 - Ημέρα 2η

  • Hip Hop

Οι Βήτα Πεις, Dave East, Βέβηλος, Bloody Hawk, Buzz x Dolos, Εθισμός x Golden Child, Jeru The Damaja, Wang, Trouf, Moose, Χαρά και Γενιά του Φόβου δίνουν το στίγμα της σύγχρονης ραπ σκηνής κλείνοντας το διήμερο φεστιβάλ.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.