Όλες οι συναυλίες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο στο CT Garden Festival

Το City Theater μεταμορφώνεται σε ένα μουσικό νησί μέσα στην πόλη και παρουσιάζει ένα πολύχρωμο πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Goran Bregovic: Gypsy γλέντι στο Γκάζι

Πυξ Λαξ

Πυξ Λαξ
Χρόνης Περράκης

Οι διαχρονικοί Πυξ Λαξ επιστρέφουν με δύναμη απ’ τα παλιά, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον. Η φετινή περιοδεία τους –σε Ελλάδα και Αυστραλία– έρχεται να αποδείξει γιατί τα τραγούδια τους άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά από το ’89 ένα από τα αγαπημένα ελληνόφωνα ροκ συγκροτήματα του ελληνικού κοινού. Θα έχουμε, λοιπόν, την ευκαιρία να πούμε για ακόμη μία φορά "Ήμουν κι εγώ εκεί". (1/9)

Νίκος Πορτοκάλογλου

Νίκος Πορτοκάλογλου
© Manolis Manousis

O Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει σαράντα χρόνια τραγουδοποιίας σε μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης. Στην επετειακή αυτή βραδιά θα παρουσιάσει μαζί με πολλούς αγαπημένους φίλους και συνοδοιπόρους τα σημαντικότερα τραγούδια από τη δισκογραφία του με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά – από τα πρώτα νεανικά του μέχρι τα πιο πρόσφατα της ωριμότητας. Καλεσμένοι του θα είναι οι ΦΑΤΜΕ, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι Ευγενείς Αλήτες. (5/9)

Emma Shapplin

Emma Shapplin

Η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας επιστρέφει στο City Garden Festival 2022, μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις της το 2019 και 2021. Με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας και χορωδίας, θα συνεπάρει το φανατικό κοινό της με τις επιτυχίες "Spente le stelle", "La Notte Etterna" και άλλες μεγάλες στιγμές της λαμπερής καριέρας της. (6/7)

Goran Bregovic

Sold-out ο Goran Bregovic! Ανακοινώθηκε δεύτερη συναυλία!

O αγαπημένος του ελληνικού κοινού και η Wedding & Funeral Band φέρνουν ξανά τη μαγεία των χάλκινων πνευστών των Βαλκανίων στα Ολυμπιακά Ακίνητα, όπου θα φιλοξενηθεί μια πολυεθνική γιορτή – απόδειξη του πανανθρώπινου χαρακτήρα της μουσικής. Θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα soundtracks των ταινιών που διαμόρφωσαν το μουσικό του ιδίωμα. (7/7)

Τραγούδια του Νίκου Γκάτσου

Νίκος Γκάτσος

Μία συναυλία αφιερωμένη στον Νίκο Γκάτσο, τον ποιητή που προτίμησε για την ποίησή του τη μορφή που τραγουδιέται. Τους στίχους του θα ζωντανέψει ο Μανώλης Μητσιάς, ενώ μαζί του θα βρίσκονται και τέσσερις νέοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές: η Βιολέττα Ίκαρη, η Μυρτώ Βασιλείου, ο Θάνος Ματζίλης και η Ελευθερία Πάτση. (9/9)

Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Ήβη Αδάμου

Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Ήβη Αδάμου

Στέλιος Ρόκκος, Stavento και Ήβη Αδάμου! Μία δυνατή τριάδα που έρχεται στο City Garden Festival για μία συναυλία γεμάτη κέφι, χορό και αγαπημένα τραγούδια που επιλέχθηκαν με φαντασία, αγάπη και πάθος. (10/9)

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης

"Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε". Με αυτή τη σκέψη έρχεται ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. (12/9)

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανδίου

Η χροιά της; Μαγική. Το ταλέντο της; Αδιαμφισβήτητο. Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται για μία βραδιά με τραγούδια που μας προκαλούν ν’ ανάψουμε τον αναπτήρα μας ή να σηκώσουμε ψηλά την οθόνη του κινητού μας! (14/9)

Δημήτρης Μπάσης

Δημήτρης Μπάσης

Ο Δημήτρης Μπάσης γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση εικοσιπέντε χρόνων στη δισκογραφία και μας καλεί σε μια ξεχωριστή συναυλία-γιορτή τιμώντας όλους τους σταθμούς της καλλιτεχνικής του πορείας από τα "χαμοπούλια" μέχρι "Τ 'ανικητα" από τον "Σασμό". Μαζί του ο Βασίλης Σκουλάς και ο συνθέτης Νίκος Τερζής. (19/9)

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.