Το City Garden Festival είναι ένα νησί μέσα στην πόλη

Συνεχίζοντας το σερί εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, το City Garden Festival φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες τέσσερις συναυλίες για όλα τα γούστα.

CT Garden Ιούλιος

Με αέρα ελληνικού νησιού, το City Garden Festival με την υπογραφή του Christmas Theater επιστρέφει στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου για δεύτερη συνεχή χρονιά με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. Συνεχίζοντας το σερί εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες τέσσερις συναυλίες για όλα τα γούστα. 

Την αρχή κάνουν οι μοναδικοί Scream Inc, που αποτελούν κατά γενική ομολογία μία από τις καλύτερες Metallica Tribute Bands, την Τετάρτη 20 Ιουλίου, με το show "Metallica & Symphony". H παράσταση, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Λονδίνο και από τότε έχει ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες, μεταφέρει επί σκηνής τη ζωντανή ηχογράφηση (1999) των Metallica με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σαν Φρανσίσκο. Η heavy metal συναντά τον κλασικό ήχο στις μεγαλύτερες επιτυχίες της θρυλικής μπάντας με τα οχτώ Grammy και πάνω από 150 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, κατεξοχήν συναυλιακός καλλιτέχνης και "αιώνιος έφηβος" του ελληνικού τραγουδιού, επιστρέφει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο City Garden για το καθιερωμένο θερινό ραντεβού. Σε μια μεγάλη συναυλία-γιορτή, με τίτλο "Η δική μας διαδρομή", "βουτάει" στη μεγάλη δισκογραφία του και διαλέγει τραγούδια αγαπημένα και κρυμμένα "διαμάντια" από τη σχεδόν πεντηκονταετή πορεία του. Ένας από τους δημοφιλέστερους ροκ ερμηνευτές της γενιάς του άλλοτε μας ξεσηκώνει και άλλοτε μας συγκινεί με τις πάντα επίκαιρες ανησυχίες του.

Μίλτος Πασχαλίδης

Με παραμύθια, κακές συνήθειες και ιστορίες που ζούνε λαθραία εδώ και πολλές δεκαετίες, ο Μίλτος Πασχαλίδης πιάνει "Το τραγούδι απ’ την αρχή". Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια και 14 προσωπικούς δίσκους, ο Πασχαλίδης συγκαταλέγεται στους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Μετά την περσινή επιτυχία των έξι απανωτών sold out εμφανίσεων, επανέρχεται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου για ένα νέο μουσικό ταξίδι με στάσεις στις πιο φωτεινές στιγμές της δισκογραφίας του και όλα τα διαχρονικά τραγούδια του. 

Έλενα Παπαρίζου Live

Τέλος, η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου αποδεικνύει ότι "Υπάρχει Λόγος" να γιορτάσουμε, στήνοντας ένα καλοκαιρινό live party με έντονους dance ρυθμούς, την Τετάρτη 27 Ιουλίου. Θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και επιλογές-έκπληξη από μια πολύχρωμη παλέτα με soul διάθεση σε ενδιαφέρουσες μείξεις, όπου το καυτό funk συναντά τη δική της ethnotronica. 

Η επανεκκίνηση του City Garden Festival 2022 έρχεται στα τέλη του Αυγούστου με τη συναυλία του Κώστα Χατζή (29/8) και απογειώνεται τον Σεπτέμβριο με Πυξ Λαξ, Κώστα Μακεδόνα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Emma Shapplin, Μελίνα Ασλανίδου και Goran Bregovic, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.