Το φαντασμαγορικό Waterboom Festival επιστρέφει στο Ο.Α.Κ.Α

Ένα μεγάλο πάρτι με μουσική, χορό και πολύ νερό και μεγάλα ονόματα.

Waterboom Festival 2022

Το Waterboom Festival φτάνει στην Αθήνα για δεύτερη φορά, στο Ο.Α.Κ.Α, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 3 μ.μ. Το καλοκαίρι ξεκινάει δυνατά με την Ελένη Φουρέϊρα λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ. Η βασίλισσα  της ελληνικής pop με την  σημαντική παρουσία στην μουσική αλλά και στη μόδα της να έχει απασχολήσει Ελλάδα και εξωτερικό με το ιδιαίτερο στυλ της. Έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο billboard της Times Square το 2020, ενώ ένα χρόνο αργότερα το φωτογραφήθηκε για το Vmagazine.  Τα τραγούδια της σε ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά έχουν κατακλύσει την ελληνική αλλά και τη διεθνή σκηνή και καθώς περνάει ο καιρός συνεχίζει να μετράει επιτυχίες.

Μαζί της θα είναι ο Hawk, ένας από τους πιο γνωστούς rapper , ο οποίος απογειώθηκε με το "Caliente". Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των  Above the Hood , του κρου από την οποία έγινε γνωστός. Από την εποχή των Above μέχρι σήμερα υπήρξαν πολλές  στιγμές αλλαγών, που δεν επηρέασαν ωστόσο την αυθεντικότητα της μουσικής που θέλει να δημιουργεί. Ο Light, ο οποίος κυκλοφόρησε μαζί με τον Hawk τον δίσκο "Super Nova" με μεγάλη αναγνώριση από το κοινό του,  αποτυπώνει μέσα από τη μουσική -που τα τελευταία χρόνια κάνει την εμφάνιση της στην ελληνική μουσική παραγωγή- την σύγχρονη  πραγματικότητα.

Στη σκηνή θα εμφανιστεί και ο  Toquel, που είχε ξεκινήσει ήδη από το 2011 να ασχολείται επαγγελματικά με την ραπ, ωστόσο το κομμάτι "Business" τον ανέδειξε. Στο Waterboom Festival  θα συμμετέχει επίσης ο Trannos που έκανε την εμφάνιση του μόλις το 2020, έχει απασχολήσει την ελληνική τραπ σκηνή με το πρώτο του single "Mpam", το οποίο ακολούθησαν μια  σειρά άλλων και ο  επιτυχημένος δίσκος του "Φωτιά". Ο Rack (Representing All Christian Kingdom) ήρθε σε επαφή με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία μαζί με την αδελφή του Νέμεσις. Κυκλοφόρησε το 2016 μια σειρά από κομμάτια "Rack Attack" κ.α. και μετά από μια πολυετή  παύση ήρθε ξανά στο προσκήνιο το 2020  με το "Barcode". Έκτοτε σημειώνει επιτυχίες και συνεργασίες και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Saske. 

O Saske κάνει την πρώτη επίσημη του κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2017 με το single "Safari", ταυτόχρονα από το 2019 μέχρι και σήμερα ακολουθούν μια σειρά από συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Hawk, Rack και άλλοι. Άλλοι καλλιτέχνες της ραπ και τραπ που θα εμφανιστούν είναι οι πολλά υποσχόμενοι Thug Slime και Immune.  Ο Thug Slime ο οποίος μετρά δύο άλμπουμ επιτυχίας το 2020, ενώ το 2021 είχε κυκλοφορήσει το κομμάτι "Prince" σε συνεργασία με το FY και τον Mad Clip. O Immune κυκλοφόρησε μόλις τον προηγούμενο Οκτώβριο τον πρώτο του δίσκο "PROMETHEUS". Στη σκηνή θα βρεθούν επίσης DJ VGS.  Star Deejay ο Michael Tsaousopoulos.

Παρουσιαστές θα είναι οι γνωστοί  influencers, Αλέξανδρος Κοψιάλης , που έγινε γνωστός μέσα  από τα βιντεάκια όπου και σχολίαζε διάφορες στιγμές της πραγματικότητας με τον δικό του τρόπο κι  η Elena Mariposa. Τέλος, στην παρέα τους θα είναι και η Dat Lilly, που κυριαρχεί στην πλατφόρμα του YouTube από το 2018.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 80-15).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.