Αυτό είναι το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του Release Athens 2022

Οι Mogwai, Fontaines D.C., Sugar for the Pill και Royal Arch θα πλαισιώσουν τους Nick Cave & The Bad Seeds στη σκηνή της Πλατείας Νερού.

Nick Cave & The Bad Seeds

Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, στη σκηνή της Πλατείας Νερού ανεβαίνουν τρία διαφορετικά συγκροτήματα, με διαφορετικές αναφορές και από διαφορετικές εποχές. Κοινό χαρακτηριστικό τους, η σπουδαία τους live παρουσία και η αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική τους ποιότητα. Headliners, ο Nick Cave με τους Bad Seeds που μαζί έχουν γράψει μερικές από τις πλέον χρυσές σελίδες της κιθαριστικής μουσικής. Από τη μια, ένας πραγματικά χαρισματικός frontman με ξεχωριστή σχέση με το ελληνικό κοινό και από την άλλη, μια από τις πιο καθηλωτικές μπάντες εκεί έξω. 

Μαζί τους, οι Σκοτσέζοι Mogwai, οι οποίοι μετά από σχεδόν 25 χρόνια καριέρας διανύουν την καλύτερή τους περίοδο και η πιο καυτή indie μπάντα του πλανήτη, οι Fontaines D.C. που έρχονται να παρουσιάσουν έναν, κατά γενική ομολογία, από τους κορυφαίους δίσκους της χρονιάς. Την ημέρα συμπληρώνουν, οι Sugar for the Pill του εξαιρετικού "Wanderlust” και το νέο όνομα του εγχώριου indie rock, Royal Arch.

Πρόγραμμα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 μ.μ.
5.25 μ.μ. | Royal Arch
6.15 μ.μ.  | Sugar for the Pill
7.15 μ.μ. | Fontaines D.C.
8.45 μ.μ. | Mogwai
10.45 μ.μ. | Nick Cave & The Bad Seeds

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται προς € 55 ενώ, στο ταμείο θα κοστίζει € 60. Επωφεληθείτε απ’τις προσφορές διημέρου για να παρακολουθήσετε περισσότερες ημέρες  του Release Athens 2022 με χαμηλότερο κόστος. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια για κάθε ημέρα. 


 

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2022: Nick Cave & The Bad Seeds

  • Rock-pop-folk

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού επιστρέφουν στη δεύτερη μέρα του Release με τους Mogwai και τους Fontaines D.C.

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
16/07/2024

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;