Οι Sworr. live στο Oddity

Εξωστρεφείς μελωδίες και up-tempo ξεσπάσματα σε ένα μοναδικό light show.

Sworr Έβαν Μαραγκουδάκης

Δύο περίπου μήνες μετά την κυκλοφορία του "Honest", οι Sworr. επιστρέφουν στην συναυλιακή δράση την Παρασκευή 29 Απριλίου για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη νέα τους δισκογραφική δουλειά. Ενσωματώνοντας στοιχεία από τις κεντρικές θεματικές του album σχεδιάζουν ένα live με ολόκληρο το tracklist του νέου album και τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο, πλαισιώνοντας την εξελιγμένη εκδοχή του ήδη χαρακτηριστικού ήχου τους με ένα μοναδικό light show στο Oddity.

Τα θέματα της οπτικής αλλά και της ειλικρίνειας, όπως θίγονται στους εξομολογητικούς τους στίχους, οπτικοποιούνται και εμπλουτίζονται με την ενέργεια του live. Εξωστρεφείς μελωδίες και up-tempo ξεσπάσματα, έντονη διάθεση πειραματισμού με "σπασμένα" beats συναντούν το φως και το σκοτάδι συνθέτοντας μια μοναδική συναυλία.

Παρασκευή 29 Απριλίου | Hρακλειδών 61, Αθήνα | Εισιτήρια: viva.gr | Προπώληση: € 10, Στην είσοδο: € 12 | Πόρτες: 9 μ.μ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.