Εθνική Λυρική Σκηνή: Αναβολλές πρεμιερών λόγω της πανδημίας

Αλλαγή ημερομηνίας πρεμιέρας για την όπερα "Αντρέα Σενιέ" και αναστολές παραστάσεων ανακοίνωσε η Λυρική.

Εθνική Λυρική Σκηνή

Δεδομένων των συνεχιζόμενων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 αλλά και με στόχο την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων της, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοίνωσε την καθυστερημένη έναρξή της για το 2022 καθώς και την αναστολή κάποιων από τις παραστάσεις που αναμένονταν για το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η αναβίωση της όπερας "Αντρέα Σενιέ" που θα σήκωνε αυλαία στις 21/1 μεταφέρεται για τις 29 του μήνα, με 4 παραστάσεις να πραγματοποιούνται συνολικά από τις 7 που είχαν προγραμματιστεί εξ αρχής. Επιπλέον, η παράσταση χορού "Human Behaviour" και η συναυλία "Τα τραγούδια του Αγώνα" αναστέλλονται. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερωθούν σύντομα για επιστροφή των χρημάτων τους ή μεταφορά των εισιτηρίων τους σε άλλες εκδηλώσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής:

Με δεδομένες τις αρρυθμίες που προκαλεί η εκτεταμένη εξάπλωση του κορονοϊού και με στόχο την προστασία του κοινού και των εργαζομένων της, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στον προγραμματισμό της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος και της Εναλλακτικής Σκηνής:

•    Η πρεμιέρα της παραγωγής "Αντρέα Σενιέ" μεταφέρεται και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 6, 10, 13 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. 
•    Η παραγωγή του Μπαλέτου της ΕΛΣ "Human Behaviour", η οποία ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα από 21 έως 30 Ιανουαρίου στην Εναλλακτική Σκηνή, αναστέλλεται. 
•    Οι προγραμματισμένες για τις 4 και 5 Μαρτίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος συναυλίες με τίτλο "Τα τραγούδια του Αγώνα" αναστέλλονται.


Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τα Ταμεία της ΕΛΣ για την επιστροφή των χρημάτων τους ή για τη δυνατότητα μεταφοράς των εισιτηρίων τους σε άλλες παραστάσεις, εφόσον το επιθυμούν.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.