Ο Nick Cave έρχεται το επόμενο καλοκαίρι!

Το Release Athens ανακοινώνει την παρουσία του κορυφαίου σχήματος Nick Cave & The Bad Seeds ως headliners του φεστιβάλ την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού.

Ο Nick Cave έρχεται το επόμενο καλοκαίρι! © Jason Williamson

Χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ο Nick Cave μας επισκέπτεται για μια ακόμα φορά, σε ένα καθαρό και ελεύθερο περιβάλλον, για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του που, από τη δεκαετία του ’80 και μετά τους Birthday Party, αποτελούν μια ξεκάθαρη γραμμή στην ιστορία της σύγχρονης pop κουλτούρας.

Ο Nick Cave έρχεται το επόμενο καλοκαίρι! - εικόνα 1
Φωτο: Jason Williamson

Ο Nick Cave είναι πια ένας θρύλος που με μια σειρά από άλμπουμ που ξεκινούν από το «From Her to Eternity» του 1984 και φθάνουν ως το «Ghosteen» του 2019, σκιαγραφεί την ιδιαίτερη ροκ μορφή του που υπερβαίνει όλα τα όρια και όλα τα δεδομένα. Η εμβέλειά του ως καλλιτέχνη είναι αυτή ενός Elvis ή ενός Lennon του σήμερα και τα τραγούδια του, όπως «Tupelo», «The Mercy Seat», «The Weeping Song», «Red Right Hand», «Do You Love Me?», «Into My Arms», «Stagger Lee», «Straight To You», «Jubilee Street» κ.ά. αποτελούν modern classics.

Το Release Athens φιλοξενεί το γκρουπ Nick Cave & The Bad Seeds την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο της πρώτης περιοδείας του μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η οποία θα τους φέρει ως headliners σε πολλά φεστιβάλ της Ευρώπης. Μαζί τους θα είναι και οι σπουδαίοι Mogwai.

Ο Nick Cave έρχεται το επόμενο καλοκαίρι! - εικόνα 2
Mogwai - φωτό: Antony Crook

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 20 Μαϊου, στις 10:00 το πρωί, με πρώτη τιμή τα 45 ευρώ. Τα early bird εισιτήρια θα παραμείνουν διαθέσιμα για τις πρώτες 4 ημέρες. Από το πρωί της Δευτέρας 24 Μαϊου (στις 10:00), η τιμή θα διαμορφωθεί στα 50 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή τα 125 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen–bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876 Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Yoleni's και Viva Spot Τεχνόπολης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.