Ο Max Cooper σε μια ασύλληπτη οπτικοακουστική παράσταση στο Ηρώδειο

O καινοτόμος Άγγλος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται την Τρίτη 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021.

Ο Max Cooper σε μια ασύλληπτη οπτικοακουστική παράσταση στο Ηρώδειο

Με εκφραστικό όπλο την δημιουργική πολυπραγμοσύνη του και την ανάπτυξη της τέχνης του σε όλη τη γκάμα της ηλεκτρονικής μουσικής που έχει προηγηθεί, ο Max Cooper συνθέτει εντυπωσιακές οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, εξαίρετους πολυκάναλους αναλογικούς ή ψηφιακούς ήχους ή ακόμα και απλούς χορευτικούς techno-ρυθμούς έχοντας πάντα συο νου του την ανθρώπινη χρήση της μουσικής του. Έτσι, αυτή μπορεί να περιέχει αξιόλογες συγκινησιακές διαστάσεις όπως συμβαίνει στον πιο πρόσφατο δίσκο του, «Glassforms», αλλά και στους προηγούμενους Yearning for the Infinite (2019), One Hundred Billion Sparks (2018) κ.ά.

Ο Max Cooper σε μια ασύλληπτη οπτικοακουστική παράσταση στο Ηρώδειο - εικόνα 1

O καινοτόμος αυτός Άγγλος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται την Τρίτη 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021 και εμείς θα απολαύσουμε μια ξεχωριστή οπτικοακουστική εμπειρία.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 13:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Κάτω Διάζωμα Διακεκριμένη Ζώνη: 68,00€ Ζώνη A: 60,00€ Ζώνη B: 55,00€ Ζώνη Γ: 50,00€
Άνω Διάζωμα Ζώνη Δ: 40,00€ Ζώνη E: 35,00€ Ζώνη ΣΤ: 30,00€
ΑμεΑ: 15,00€ *Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 15,00€ (Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Κάτω Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3)
Προπώληση Εισιτηρίων: TicketServices www.ticketservices.gr | Εκδοτήριο Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα 210 7234567

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.