Ο Bloody Hawk παίζει live (και διαδικτυακά) στο Νιάρχος

Ένα live (περιορισμένων θέσεων αλλά απεριόριστου live streaming) του ραγδαία ανερχόμενου ράπερ από την Ξάνθη, που παρουσιάζει τον τελευταίο του δίσκο.

Ο Bloody Hawk παίζει live (και διαδικτυακά) στο Νιάρχος

Παίζοντας με την ουσία του ιδιώματος, δηλαδή με τη συναισθηματική δυναμική της street poetry και του αντίστοιχου beat, και με μίνιμαλ μουσικά σχήματα στο background, ο Bloody Hawk, ο ράπερ από την Ξάνθη που εντυπωσιάζει με την μικρή μέχρι τώρα πορεία του στην εγχώρια χιπ χοπ σκηνή, μας έδωσε έναν ουσιώδη δίσκο, το «1 Ευρώ» που έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο σημαντικός δίσκος χιπ χοπ στη χώρα μας για την προηγούμενη χρονιά.

Ο Bloody Hawk παίζει live (και διαδικτυακά) στο Νιάρχος - εικόνα 1
photo by Zisis Tsoubos

Τώρα ήρθε η ώρα αυτός ο δίσκος να παρουσιαστεί ζωντανά με την εμφάνιση του Bloody Hawk στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου (9 μ.μ.). Ο 24χρονος ράπερ γκελάρει πετυχημένα με τις ως τώρα live εμφανίσεις του – ωστόσο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η παρακολούθηση της συναυλίας θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τη συναυλία live στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Εισιτήρια: €10 (μειωμένο €5). | Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και ηλεκτρονικά. | Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 08/09.

Περισσότερες πληροφορίες

Bloody Hawk

  • Hip Hop

Ο 24χρονος ράπερ που μας έχει επανασυστήσει την εγχώρια hip-hop σκηνή, σε μια συναυλία γεμάτη ενέργεια και πάθος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.