Με τον Μιχάλη και τη Μελίνα στην Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίzουν το καλοκαιρινό μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, κάνοντας μια στάση στην Τεχνόπολη.

Με τον Μιχάλη και τη Μελίνα στην Τεχνόπολη

Αυτό το καλοκαίρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου είναι μαζί «σαν ένα» και, περνώντας από την Αθήνα, δίνουν μια συναυλία στην Τεχνόπολη (Κυριακή, 26 Ιουλίου). Παρουσιάζουν σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του κλασικού ελληνικού ρεπερτορίου. Είναι ένας ωραίος συνδυασμός δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών που έχουν γράψει και εξακολουθούν να γράφουν ιδιαίτερες σελίδες στο τραγούδι μας – σύγχρονο, έντεχνο, λαϊκό κ.ο.κ. Αθροίζοντας τις ποιότητές τους, και οι δύο «μαζί σαν ένα», δίνουν σπουδαίες ερμηνείες και εντυπωσιακά ντουέτα σε ένα πρόγραμμα που θα το χαρούμε όλοι μας. Μετά από αυτό, συνεχίζουν σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με τον Μιχάλη και τη Μελίνα στην Τεχνόπολη - εικόνα 1

Μαζί τους οι Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο, πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρες, ενορχηστρώσεις), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης και Μανόλης Τόμπρος (ντραμς, κρουστά), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι).

Περισσότερες πληροφορίες

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μελίνα Ασλανίδου

  • Ελληνική

Οι δύο «μαζί σαν ένα», με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα, ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
16/07/2024

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".