Ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο

Την φετινή συναυλιακή περίοδο στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά εγκαινιάζει ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο

Με την καλή του μουσική παρέα και με την τραγουδίστρια Δήμητρα Μπουλούζου δίπλα του, ο Γιάννης Κότσιρας αλλάζει το χρώμα σε μια μακρά «γκρίζα» περίοδο το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου στο Βεάκειο. Με μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπάμε, με κέφι και καλή διάθεση, θα έχουμε την ευκαιρία ν’ ακούσουμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα αλλά μαζί και τα καινούργια του, από την επερχόμενη νέα δισκογραφική του δουλειά.

Ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο - εικόνα 1

Την ορχήστρα αποτελούν οι Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα / ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Hρακλής Παχίδης (ντραμς), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Δήμητρα Μπουλούζου (φωνή / βιολί) ενώ τα φώτα επιμελείται ο Φίλιππος Τρέπας και τον ήχο οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Ticketservices, Puplic, Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 - 14:00) Εισιτήρια Γενική Είσοδος: 15€ Φοιτητικο-Ανέργων: 13€

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Κότσιρας

  • Ελληνική

Με την καλή παρέα του και τα ολοκαίνουργια τραγούδια από την επερχόμενη νέα δισκογραφική δουλειά του μαζί με όλα τα ήδη αγαπημένα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.