Η Nalyssa Green σε διαδικτυακή συναυλία από το «Νιάρχος»

Με τη Nalyssa Green συνεχίζεται η διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με τίτλο snfccAtHome: music.

Η Nalyssa Green σε διαδικτυακή συναυλία από το «Νιάρχος»

Με τη Nalyssa Green συνεχίζεται την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 20.30 η διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» snfccAtHome: music.

Η Nalyssa Green σε διαδικτυακή συναυλία από το «Νιάρχος» - εικόνα 1
Φωτό: Ειρήνη Παπαβασιλείου

Η μουσική της έχει μια ιδιαίτερη – και ιδιόμορφη σε μερικές περιπτώσεις – ευαισθησία, η γραφή της αγκαλιάζει ποικίλες ηλεκτρονικές αποχρώσεις σε ευρεία γκάμα και αποκτά βαθμιαία μια δυνατή συνθετική ταυτότητα, η φωνή της και η παρουσία της είναι αιθέρια και, γενικά, η Nalyssa Green αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στη σύγχρονη μουσική μας σκηνή. Τα τρία της μέχρι στιγμής άλμπουμ, «Barock» (2010), «The Seed» (2012) και το πανέμορφο «Μπλουμ» (2018), καθώς και οι άλλες μουσικές της που τυχαίνει να ακούμε διάσπαρτα (θεατρικές μουσικές ή άλλα projects), αποτελούν την ισχυρή βάση μιας καλλιτέχνιδας που πάει μπροστά, ανοίγοντας καινούργιες σελίδες κάθε φορά.
Τη Nalyssa Green θα ακούσουμε διαδικτυακά σε ένα πρόγραμμα με κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας της και καινούργια, από τον επερχόμενο δίσκο της – ή μη. Μόνη της, με τη φωνή της και πιάνο και κιθάρα αλλά και σε ένα μέρος που θα την συνοδεύουν η η Δεσποινίς Τρίχρωμη και η Κατερίνα Παπαχρήστου (Tango with Lions) με συνθετητές και ιδιαίτερες τριφωνίες.

Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/nalyssa, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC την Παρασκευή 12/06 στις 20.30.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.