Με Ειρήνη Σκυλακάκη ξεκινούν τα #StayHome live sessions

«Θα χαρώ πολύ να κάνουμε παρέα και να σας παίξω τραγούδια από το δωμάτιο μου, παλιά, καινούργια τραγούδια και διασκευές», λέει η νεαρή τραγουδοποιός, που θα ανοίξει τη σειρά online συναυλιών.

Με Ειρήνη Σκυλακάκη ξεκινούν τα #StayHome live sessions

Έχοντας βάλει στην άκρη τα tours και τις live συναυλίες των καλλιτεχνών της, η United we Fly μας καλεί να κάνουμε μελωδικό cocooning από την άνεση του καναπέ μας, φέρνοντας τη νέα γενιά τραγουδοποιών στο σαλόνι μας. Ποδαρικό κάνει η Ειρήνη Σκυλακάκη, που ανοίγει τη σειρά online συναυλιών κλείνοντάς μας ραντεβού στις 26 Μαρτίου, στις 8.30 μμ.

Τα live sessions θα μεταδίδονται ζωντανά απ’ το YouTube κανάλι του δυναμικού label, ενώ σειρά παίρνουν το Παιδί Τραύμα από το κέντρο της Αθήνας (27 Μαρτίου), ο George Gaudy από το Λονδίνο (28 Μαρτίου) και ο Πέτρος Μάλαμας από την Χαλκιδική (29 Μαρτίου), σταθερά στις 8.30 μμ.

Τα ημίωρα αυτά sessions, που σκοπό έχουν να ανταλλάξουμε θετική ενέργεια κάνοντας παρέα με μουσική, πειραματισμούς, αναπάντεχα covers, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια, είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους, θα λειτουργήσουν όμως με μοντέλο Pay What You Want: όσοι το επιθυμούν, μπορούν να διαθέσουν το ποσό της επιλογής τους μέσω της πλατφόρμας του viva.gr, για να στηρίξουν τους καλλιτέχνες αλλά και την ομάδα πίσω από τα Stay Home Sessions.

Η πλήρης λίστα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στη σειρά των online συναυλιών, αποτελείται από τους Afformance, Danai Nielsen, Daphne + The Fuzz, George Gaudy, Ghone, Irene Skylakaki, Κατερινα Πολεμη, Minor Project, Παιδι Τραυμα, Πετρος Μαλαμας, Someone Who Isn't Me (SWIM), Theodore This Darkness Of Mine και Xoan, ενώ ακόμη περισσότερα ονόματα αναμένεται να προστεθούν σύντομα, με τις ημερομηνίες και ώρες των sessions να ανακοινώνονται στα social media της United We Fly (fb.com/unitedwecanfly και instagram.com/united_we_fly).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Kournos Music Festival επιστρέφει για 4η χρονιά στη Λήμνο

Το Φεστιβάλ της Λήμνου επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με παραγωγές εμπνευσμένες από το νησί και αγαπημένους καλλιτέχνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Τετάρτες στο ΚΠΙΣΝ έχουν DJ sets, spritz και ηλιοβασιλέματα

Για σχεδόν ένα μήνα το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί πολλούς djs και πολλούς ήχους στη ταράτσα του Φάρου.

Οι Γάλλοι L’ Entourloop επιστρέφουν στην Ελλάδα

Μαζί με τους N’Zeng, Troy Berkley και BlabberMouf θα εμφανιστεί το γαλλικό δίδυμο για δύο μοναδικές συναυλίες.

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.