#StayHome live sessions με τη νέα γενιά τραγουδοποιών

Κατερίνα Πολέμη, Ειρήνη Σκυλακάκη, Πέτρος Μάλαμας και πολλοί άλλοι μας επισκέπτονται στο σπίτι, μέσα από το YouTube κανάλι της United we Fly.

#StayHome live sessions με τη νέα γενιά τραγουδοποιών

Μελωδικό cocooning μας καλεί να κάνουμε η United we Fly, βάζοντας για λίγο στην άκρη τα tours και τις live συναυλίες, και φέρνοντας τη νέα γενιά τραγουδοποιών στο σαλόνι μας. Η Κατερίνα Πολέμη, η Ειρήνη Σκυλακάκη, ο Πέτρος Μάλαμας, το Παιδί Τραύμα και οι SWIM είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που θα μας επισκεφτούν στις ερχόμενες μέρες, μέσα από το YouTube κανάλι του δυναμικού label, που συνεχίζει τις παραγωγές… απ’ το σπίτι.

Καλλιτέχνες, μουσικοί και τραγουδοποιοί επιλέγουν το αγαπημένο spot του σπιτιού τους, από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του κόσμου, και μας «επισκέπτονται» μέσω live streaming για ημίωρα Stay Home Sessions, ώστε να ανταλλάξουμε θετική ενέργεια, να κάνουμε παρέα με μουσική και πειραματισμούς, αλλά και να ακούσουμε νέα κομμάτια από την άνεση του καναπέ μας.

Η πλήρης λίστα των καλλιτεχνών αποτελείται από τους Afformance, Danai Nielsen, Daphne + The Fuzz, George Gaudy, Ghone, Irene Skylakaki, Κατερινα Πολεμη, Minor Project, Παιδι Τραυμα, Πετρος Μαλαμας, Someone Who Isn't Me (SWIM), Theodore This Darkness Of Mine και Xoan, ενώ ακόμη περισσότερα ονόματα αναμένεται να προστεθούν σύντομα, με τις ημερομηνίες και ώρες των sessions να ανακοινώνονται στα social media της United We Fly (fb.com/unitedwecanfly και instagram.com/united_we_fly)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Kournos Music Festival επιστρέφει για 4η χρονιά στη Λήμνο

Το Φεστιβάλ της Λήμνου επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με παραγωγές εμπνευσμένες από το νησί και αγαπημένους καλλιτέχνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Τετάρτες στο ΚΠΙΣΝ έχουν DJ sets, spritz και ηλιοβασιλέματα

Για σχεδόν ένα μήνα το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί πολλούς djs και πολλούς ήχους στη ταράτσα του Φάρου.

Οι Γάλλοι L’ Entourloop επιστρέφουν στην Ελλάδα

Μαζί με τους N’Zeng, Troy Berkley και BlabberMouf θα εμφανιστεί το γαλλικό δίδυμο για δύο μοναδικές συναυλίες.

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.