Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και να κατεβάσουμε το καινούργιο άλμπουμ του The Boy;

To καινούργιο άλμπουμ, «Αντιλόπη», του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) που ηχογραφήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι διαθέσιμο στο YouTube και για free downloading.

Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και να κατεβάσουμε το καινούργιο άλμπουμ του The Boy;

Ενώ εξακολουθούμε να μένουμε σπίτι, έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε ως free download και / ή να ακούσουμε στο YouTube το άλμπουμ «Αντιλόπη» του The Boy.

Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και να κατεβάσουμε το καινούργιο άλμπουμ του The Boy; - εικόνα 1

Ο ίδιος μας λέει πως η «Αντιλόπη» αποτελείται από εννιά τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν την τελευταία βδομάδα και ένα τραγούδι που γράφτηκε τον περασμένο Ιούνιο για την ταινία «Όταν γελάω κλείνουν τα μάτια μου» του Ντάνιελ Μπόλντα.

Τα κομμάτια είναι: 1. Το αγαπημένο μας μέρος στη Γη 2. Είναι σαν να υπάρχει 3. Μέσα στο σπίτι 4. Πάνω που το τέλος έμοιαζε κοντινό 5. Μου αρέσει που είμαστε μόνοι μας 6. Κάτω απ’το πάπλωμα 7. Θα ναι όλα ok 8. Το κορίτσι, το αγόρι και η γάτα 9. Βγες στο μπαλκόνι 10. Το πνεύμα του μελισσιού
Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στις 16 και 18 Μαρτίου απο τον Γιώτη Παρασκευαϊδη στο Studio Aux και το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Νίκου Πάστρα.

Πληροφορίες στη σελίδα του The Boy στο facebook.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.