Νέο live streaming με Στάθη Δρογώση και Μανώλη Φάμελλο - Και τι ωραίο που ήταν εκείνο με τη Μαρία Παπαγεωργίου!

Δείτε πώς θα ακούσετε το καινούργιο streaming event αλλά και γιατί πρέπει να βάλετε στη λίστα το αντίστοιχο της Μαρίας Παπαγεωργίου.

Νέο live streaming με Στάθη Δρογώση και Μανώλη Φάμελλο - Και τι ωραίο που ήταν εκείνο με τη Μαρία Παπαγεωργίου!

Συνέχεια των live events θα έχει και απόψε, 17/3, καθώς στις 6 το απόγευμα θα «βγουν» στο internet ο Στάθης Δρογώσης μαζί με τον Μανώλη Φάμελλο.

Το event ανακοινώνει με ένα λιτό του σημείωμα ο Στάθης Δρογώσης: «Την Τρίτη το απόγευμα θα δώσουμε μια αυτοσχέδια συναυλία από το σπίτι μου. Πιάνο και κιθάρα με τον Μανώλη Φάμελλο. Θα κρατήσει γύρω στη μια ώρα. Και θα μεταδοθεί online από το fb και το instagram. Ελπίζουμε να σας κάνουμε καλή παρέα. Και να σας κρατήσουμε στο σπίτι. (Δεν είμαστε σαν τον Kακοφωνίξ να σας βγάλουμε στους δρόμους.) Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά. Και να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας. Θα περάσει κι αυτό. Να ακούμε τους ειδικούς και να μένουμε στο σπίτι». Την συναυλία θα ακούσετε στις 9.30μ.μ. εδώ.

Με τη Μαρία Παπαγεωργίου

Νέο live streaming με Στάθη Δρογώση και Μανώλη Φάμελλο - Και τι ωραίο που ήταν εκείνο με τη Μαρία Παπαγεωργίου! - εικόνα 1

Όσο κι αν actual επαφή δεν συγκρίνεται με τίποτα σε ένα live – ή γενικότερα – οι streaming ευκολίες μπορούν να σου προσφέρουν πραγματική απόλαυση ενός συναυλιακού – ή άλλου – event. Με όλη την άνεσή σου μπορείς από το γραφείο ή το σαλόνι σου να γευθείς κάθε λεπτομέρεια μιας συναυλίας – και να την ευχαριστηθείς πραγματικά όταν είναι καλή.

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι από τις πιο αγαπημένες μου τραγουδίστριες – παραταύτα δεν την έχω δει ποτέ ως τώρα live. Έτσι, το live streaming από το σαλόνι του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη, με τον Σταύρο Ρουμελιώτη στις (ηλεκτρική, κυρίως) κιθάρες, ήταν μία καλή ευκαιρία. Ένα μίνιμαλ σχήμα με μάξιμαλ όμως αισθητική απόδοση, με τραγούδια που έχουν να πουν – και τις περισσότερες φορές μας συγκινούν – και με μια φωνή / παρουσία από κάθε άποψη ξεχωριστή. Η συναυλία, που κράτησε μια ώρα, τα είχε όλα – οι καλλιτέχνες έδωσαν και εμείς πήραμε. Αισθήματα και συγκινήσεις – σε ένα περιβάλλον που διατηρούσε την επαφή (χωρίς ανεξέλεγκτα περιφερόμενους ιούς), με ακροατές που έφτασαν περίπου τα 2000 άτομα (όλοι φανς, ανάμεσά τους και αρκετοί γνωστοί και γνωστές – έτσι ώστε να «απαλύνεται» κάπως η όποια αίσθηση μοναξιάς).

Ίσως τα αναρίθμητα σχόλια που έτρεχαν παράλληλα με το live streaming να λένε καλύτερα όλη την ιστορία. Εγώ, για μια ώρα, με έναν ωραίο καφέ, με τη σύντροφό μου πιο μακριά, σε άλλο desktop, το βράδυ της Δευτέρας 16/3, πέρασα πολύ καλά. Και θα περάσετε κι εσείς σίγουρα όταν το δείτε καθώς το συναυλιακό event είναι αναρτημένο στην επίσημη σελίδα της Μαρίας Παπαγεωργίου στο facebook.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.