Η οικολογία των ήχων | Open Day στη Στέγη

Η Open Day στις 16 Φεβρουαρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έχει ως θέμα τις Μουσικές Οικολογίες. Μουσική και περιβάλλον, μουσική και χώρος, μουσική και εμείς. Με πολλαπλές δράσεις και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο σε όλους τους χώρους της Στέγης.

Η οικολογία των ήχων | Open Day στη Στέγη

Η Open Day στις 16 Φεβρουαρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έχει ως θέμα τις Μουσικές Οικολογίες. Μουσική και περιβάλλον, μουσική και χώρος, μουσική και εμείς. Συναυλίες και δράσεις σε όλους τους χώρους της Στέγης με ελεύθερη είσοδο από τις 4 ως τις 10.30 μ.μ.

Η οικολογία των ήχων | Open Day στη Στέγη - εικόνα 1

Η μουσική σε σχέση με το περιβάλλον και τον χώρο και σε σχέση με εμάς τους ίδιους. «Μουσικές οικολογίες» είναι το θέμα της Open Day που γίνεται σε όλους τους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στις 16/2. Ένα γεμάτο κυριακάτικο απόγευμα με πλήθος από μουσικές δράσεις και συναυλιακά events που έχουν να κάνουν με όλα τα σημαντικά ρεύματα της σύγχρονης μουσικής του εικοστού αιώνα και που, ενδεχομένως, επανεξετάζουν έννοιες όπως «ήχος», «θόρυβος», «ρυθμός», «μουσική» κ.ά. Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν με δελτία εισόδου και το πλήρες πρόγραμμα της μέρας μπορεί να το δει κανείς παρακάτω ή στο www.onassis.org

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.