Οι Bauhaus στο Release Athens 2020

Μία από τις ελάχιστες εμφανίσεις που θα κάνουν οι θρυλικοί Bauhaus μετά την επανασύνδεσή τους είναι αυτό το καλοκαίρι στο Release Athens 2020.

Οι Bauhaus στο Release Athens 2020

To Release Athens 2020 υποδέχεται τους σκοτεινούς θρύλους Bauhaus, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, σε ένα από τα ελάχιστα shows που θα πραγματοποιήσουν στην Ευρώπη μετά την επανασύνδεσή τους, η οποία περιλαμβάνει και τα 4 αυθεντικά μέλη. Οι Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J ξαναφέρνουν στη ζωή μία μπάντα-σύμβολο για το Gothic Rock (και όχι μόνο), ανοίγοντας το Release Athens με μία εμφάνιση που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια!

Οι Bauhaus στο Release Athens 2020 - εικόνα 1

To Release Athens 2020 ανοίγει την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού και υποδέχεται το θρυλικό γκρουπ των Bauhaus. Μετά την επανασύνδεσή τους, οι υποδέχεται τους σκοτεινούς θρύλους Bauhaus, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, σε ένα από τα ελάχιστα shows που θα πραγματοποιήσουν στην Ευρώπη μετά την επανασύνδεσή τους, οι Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J ζωντανεύουν ξανά την εμβληματική μπάντα του gothic – και των συναφών ιδιωμάτων. Η συναυλία που θα δώσουν εδώ οι Bauhaus είναι μια από τις λίγες επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Το dark πρόσωπο που εισήγαγαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70 οι Bauhaus ήταν απλώς μια εικόνα καθώς η μουσική του ήταν εμπλουτισμένη με στοιχεία από την ψυχεδέλεια ως το φανκ και από το glam ως το dub. Το γκρουπ διαλύθηκε και επανασυνδέθηκε τρεις τέσσερις φορές με πιο πρόσφατη την περσινή και δείχνοντας πως τίποτα σ’ αυτούς δεν πρέπει να θεωρείται παρωχημένο.

Η προπώληση ξεκινάει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 35 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 40 ευρώ.
Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.