Οι πρέσβεις επιστρέφουν στη Στέγη

Η ξεχωριστή μουσική παράσταση Ambassadors In Concert θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη στις 26 Μαρτίου για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Οι πρέσβεις επιστρέφουν στη Στέγη

Τα Παιδικά Χωριά SOS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οργανώνουν την ξεχωριστή μουσική εκδήλωση Ambassadors in Concert, ένα διπλωματικό φιλανθρωπικό μουσικό θεσμό που δημιουργήθηκε στη Βιέννη πριν 11 χρόνια και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το Μάρτιο του 2014. Με παρακαταθήκη την περσινή μεγάλη επιτυχία, η φετινή εκδήλωση διοργανώνεται την Πέμπτη 26 Μαρτίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Οι Πρέσβεις της Αυστραλίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Εσθονίας, Ιαπωνίας, Λουξεμβούργου, Μεγάλης Βρετανίας, Μεξικό, Ουγγαρίας και Σλοβακίας οι οποίοι υπηρετούν στη χώρα μας, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και προσφέρουν τις μουσικές τους δεξιότητες ερμηνεύοντας έργα των Vivaldi, Schubert, Rossini, αλλά και Μάνου Χατζηδάκι. Συμπράττουν διακεκριμένοι μουσικοί και διεθνούς φήμης λυρικοί καλλιτέχνες όπως Ειρήνη Καράγιαννη, Χριστίνα Πουλίτση, Σοφία Κυανίδου, Νίκος Ξανθούλης κ.α. Επίσης, ο συνθέτης Δημήτρης Αράπης θα παρουσιάσει ένα νέο του έργο. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής έχει ο καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Νίκος Τσαούσης. Το σύνολο των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα. Η προπώληση έχει ξεκινήσει…

Περισσότερες πληροφορίες

Ambassadors In Concert

  • Κλασική-Σύγχρονη

Για δεύτερη χρόνια στη χώρα μας πρέσβεις από όλο τον κόσμο σε έργα Βιβάλντι, Σούμπερτ, Ροσίνι αλλά και Χατζιδάκι για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS. Συμπράττουν διακεκριμένοι μουσικοί και λυρικοί καλλιτέχνες (Ειρ. Καράγιαννη, Χρ. Πουλίτση, Σ. Κυανίδου, Ν. Ξανθούλης κ.ά.), ενώ ο συνθέτης Δημήτρης Αράπης θα παρουσιάσει ένα νέο έργο του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.

Το τριήμερο line up-φωτιά του Ejekt 2024

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φεστιβαλικές ημέρες με headliners-απωθημένα ετοιμάζει για φέτος το Ejekt Festival στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.