4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους

4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα και στοχεύοντας στη συνεχιζόμενη ανάδειξη κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος της ορεινής Κατερίνης καθώς και στην διαρκή ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της τοπικής οικονομίας, η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης ενισχύει με δράσεις εξωστρέφειας, σε όλες τις εποχές του χρόνου, τον Τουρισμό Εμπειρίας.

Το "Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους" υλοποιείται από την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δ. Κατερίνης υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου 2024 στα πανέμορφα Πιέρια Όρη, και η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δ. Κατερίνης σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην επιτυχημένη αυτή γιορτή γαστρονομίας που αυτή τη φορά θα έχει έδρα το Ελατοχώρι.

Στις 18 Οκτωβρίου, η Αντιδημαρχία Τουρισμού διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στους τοπικούς οίνους του Δήμου μας, στην οποία θα παρουσιαστεί το νέο λογότυπο (Umbrella Brand) των οινοποιείων. Σας  αυτό, το κλειστό event, θα παρευρεθούν επίσημοι προσκεκλημένοι του Δήμου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δημοσιογράφοι (press trip) και οι συμμετέχοντες στο επερχόμενο Γαστρονομικό Φεστιβάλ (τοπικοί επιχειρηματίες, Chef, influencers, φωτογράφοι, travel blogger).

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, τοπικά προϊόντα της Κατερίνης θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες μέσω ζωντανών μαγειρικών επιδείξεων, της οποίες θα συντονίζουν αναγνωρισμένοι chef. Φέτος έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε, ως παρουσιαστή και συντονιστή της διοργάνωσης, τον εξειδικευμένο στη γαστρονομία και τον οίνο, chef Γιώργο Παλησίδη, την εθνική ομάδα barbeque της Ελλάδας (Hellenic BBQ Team), με την πρόεδρο και αναγνωρισμένη chef Μυρσίνη Λαμπράκη και τον pastry chef Πέτρο Μαούναντζη. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται master chef kids με ειδικούς παιδαγωγούς και μάγειρες, δράσεις εμπειρίας μέσα στη φύση, όπως περιπατητικές διαδρομές συνοδεία οδηγών βουνού, γυμναστική στη φύση, οργανωμένο barbeque στο δάσος με τη συνοδεία παραδοσιακών ήχων και μαγειρικών τεχνικών από ειδικούς, μεγάλη συναυλία στο χώρο της έκθεσης κ.α.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews