Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Το Holy Llama, ένα από τα πιο αγαπημένα vegan στέκια της Αθήνας, ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο φετινό Vegan Life Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη, το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2024, από τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Το γνωστό και αγαπημένο wandering llama van, αυτή τη φορά με άρωμα Μεξικού, θα σας περιμένει με πεντανόστιμες, αυθεντικές vegan γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν γαστρονομικά. Στο μενού θα βρείτε χειροποίητα tacos μπλε καλαμποκιού με σιγομαγειρεμένο pulled jackfruit, που συνοδεύεται από φρέσκο pico de gallo, λαχταριστό guacamole και sour cream. Για τους λάτρεις των πιο χορταστικών πιάτων, θα υπάρχουν ζουμερά burritos γεμισμένα με chili sin carne, ενώ για τους πιο γλυκατζήδες… τραγανά churros με πλούσια πραλίνα φουντουκιού!

Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Πέρα από τις γευστικές απολαύσεις, η συνιδιοκτήτρια του Holy Llama, Κελλίνα Δημητριάδη, θα συμμετέχει σε μια μοναδική συζήτηση με θέμα "Vegan Επιχειρηματικότητα: Πέντε Επιχειρηματίες συζητούν για τις προκλήσεις και τις προοπτικές στο χώρο τους". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 15:00 και θα δώσει ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται για τον vegan επιχειρηματικό κόσμο να μάθουν για τις δυσκολίες, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι vegan επιχειρηματίες στην Ελλάδα.

Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Μαζί με την Κελλίνα, στη συζήτηση θα συμμετέχουν και άλλοι καταξιωμένοι vegan επιχειρηματίες, όπως ο Γρηγόρης Μπογράκος από το Plan(e)t Ice Cream, ο Ζαννής από το Veganistan, ο Παναγιώτης Μαγουλάς από το Ovegan269 και η Βέρα Μπογιαρή από το Wasteless Design.

Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε τις μοναδικές vegan μεξικάνικες γεύσεις και να εμπνευστείτε από τις συναρπαστικές συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο Vegan Life Festival 2024! Μην το χάσετε!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews