Γρήγορο Internet σε νέες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης!

Inalan

Με ιδιαίτερη χαρά, η Inalan, ο κορυφαίος πάροχος υψηλών ταχυτήτων στο διαδίκτυο, ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου της σε νέες περιοχές στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία ενισχύει τη δέσμευσή της για την παροχή αξιόπιστων και προηγμένων υπηρεσιών στους καταναλωτές, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας.

Νέες Περιοχές Κάλυψης στην Αττική:

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του δικτύου της, η Inalan επεκτείνει την κάλυψη της σε κομβικές περιοχές της Αττικής. Οι κάτοικοι των περιοχών της Ηλιούπολης, του Βύρωνα, της Καισαριανής, του Παγκρατίου, της Καλλιθέας, της Δάφνης και της Νέας Σμύρνης θα έχουν σύντομα πρόσβαση σε υπερσύγχρονες υπηρεσίες διαδικτύου υψηλών ταχυτήτων, απολαμβάνοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα που χαρακτηρίζουν το δίκτυο της Inalan.

Inalan

Στρατηγική Επέκταση στη Θεσσαλονίκη:

Στη Θεσσαλονίκη, η Inalan προχωρά σε μια δυναμική επέκταση, με τις περιοχές  Άνω και Κάτω Τούμπα, Χαριλάου και Νέα Ελβετία να βρίσκονται στην αιχμή του σχεδιασμού μας. Επιπλέον, εντός του έτους θα ξεκινήσουν τα έργα κάλυψης στην Καλαμαριά, διευρύνοντας έτσι το δίκτυο της εταιρείας στη βόρεια Ελλάδα.

Αυτές οι επεκτάσεις αποτελούν μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της Inalan, που αποσκοπεί στη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών μέσω καινοτόμων λύσεων και προηγμένων τεχνολογιών. Απώτερος στόχος είναι η παροχή εξαιρετικής εμπειρίας χρήσης, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες των καταναλωτών καλύπτονται πλήρως, σε κάθε γεωγραφική περιοχή.

Inalan

Δέσμευση για το μέλλον:

Η Inalan παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε όλο και περισσότερους πελάτες. Η εμπιστοσύνη των πελατών της, αποτελεί έμπνευση για την διατήρηση της πρωτοπορίας της, προσφέροντας όχι μόνο αξιόπιστο και γρήγορο διαδίκτυο, αλλά και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που κάνει τη διαφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη και τις υπηρεσίες της Inalan, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.inalan.gr.

Η Inalan είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, γνωστή για την παροχή δικτύου οπτικών ινών και υπηρεσιών υπερυψηλών ταχυτήτων στο διαδίκτυο. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει δεσμευτεί να προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, εξυπηρετώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τους πελάτες της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

H Samsung ξεκινά την μαζική παραγωγή QLC 9th-Gen V-NAND για την AI εποχή

Το πρόσφατο QLC V-NAND πολλές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του Channel Hole Etching που επιτρέπει τον υψηλότερο αριθμό επιπέδων με δομή διπλής στοίβας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2024

Η Navarino Icons υποστηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία προσφύγων με μοναδικά χειροποίητα στολίδια

Η Navarino Icons ανακοινώνει τη συνεργασία της με το MADE51, μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, για την παρουσίαση ενός μοναδικού custom-made στολιδιού στη φετινή συλλογή Festive Corporate Gift Collection 2024-25 της Greka Icons.

SEPTEMBER FEST από τα My market με super εκπλήξεις για όλο τον μήνα!

Κάθε νέα αρχή, κάθε νέο ξεκίνημα φέτος, έχει ως αφετηρία τα My market.