Η Navarino Icons υποστηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία προσφύγων με μοναδικά χειροποίητα στολίδια

Η Navarino Icons ανακοινώνει τη συνεργασία της με το MADE51, μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, για την παρουσίαση ενός μοναδικού custom-made στολιδιού στη φετινή συλλογή Festive Corporate Gift Collection 2024-25 της Greka Icons.

Navarino Icons x United Nation's Made51 collaboration

Η Navarino Icons συνεργάστηκε με το MADE51 – μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την δημιουργία ενός custom-made στολιδιού, φτιαγμένο από γυναίκες πρόσφυγες. Το στολίδι θα ενταχθεί στην φετινή συλλογή Festive Corporate Gift Collection 2024-25 για την εορταστική περίοδο της Greka Icons Α.Ε.

Το εν λόγω στολίδι αντανακλά την παραδοσιακή τεχνική κεντήματος Tarshumar. Τα κεντήματα παρουσιάζουν σχέδια βασισμένα σε ορθογώνια και γεωμετρικά σχήματα, δημιουργώντας αληθινά έργα τέχνης σε υφάσματα όπως το μετάξι και το βαμβάκι.

Το MADE51, μια πρωτοβουλία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών, προσφέρει ευκαιρίες σε πρόσφυγες καλλιτέχνες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιτύχουν οικονομική ανεξαρτησία.

Navarino Icons x United Nation's Made51 collaboration

Στην Greka Icons, την εταιρεία premium προϊόντων τροφίμων από την Μεσσηνία, "Navarino Icons”, δεσμεύονται για την προώθηση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, της κοινωνικής υπευθυνότητας και της οικονομικής ευημερίας σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Η βασική φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προάγει και να διαφυλάσσει το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει αξία και επηρεάζει θετικά τις τοπικές κοινότητες της Μεσσηνίας και την οικονομία.

Navarino Icons x United Nation's Made51 collaboration

Με τη συνεργασία με το MADE51, η Greka Icons επιδιώκει να επιφέρει έναν απτό αντίκτυπο στις ζωές των προσφύγων τεχνιτών, προσφέροντάς τους δίκαιους μισθούς και την ευκαιρία να διατηρήσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά.

"Είναι τιμή μας να στηρίζουμε τους ταλαντούχους τεχνίτες του MADE51 και πιστεύουμε ότι η ένταξη αυτού του χειροποίητου στολιδιού στην Festive Corporate Gift Collection 2024-25 συλλογή μας, θα ενισχύσει την αυθεντικότητα των προϊόντων μας, ενώ παράλληλα θα συμβάλει σε ένα φωτεινότερο μέλλον για τους πρόσφυγες.”

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews