MANGO: Νέο κατάστημα στα Ιωάννινα

MANGO

Το κορυφαίο brand μόδας MANGO, ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα με ένα εντυπωσιακό νέο κατάστημα στην ιστορική και ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, φέρνοντας την κομψότητα και τις τελευταίες τάσεις της μόδας ακόμη πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 22, έναν από τους κεντρικότερους εμπορικούς δρόμους της πόλης, το νέο κατάστημα MANGO, με συνολική έκταση 500 τ.μ. και εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική, γίνεται το νέο σημείο συνάντησης των fashionistas. Το κατάστημα εκτείνεται σε τρία επίπεδα, προσφέροντας ένα ευρύχωρο και φιλόξενο περιβάλλον για όλες τις σύγχρονες γυναίκες που αναζητούν στιλ, ποιότητα και μοντέρνα αισθητική. Με 8 κομψά διαμορφωμένα δοκιμαστήρια, οι επισκέπτριες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις τελευταίες τάσεις που φέρνει το brand MANGO, με άνεση και στυλ. Η γυναικεία σειρά MANGO, η οποία έχει αγαπηθεί για τη σύγχρονη αισθητική και τη διαρκή ανανέωση των τάσεων, θα κυριαρχεί σε όλο το κατάστημα, ενώ το design του καταστήματος αντανακλά την κομψότητα και τη μινιμαλιστική προσέγγιση της μάρκας.

MANGO

Το νέο κατάστημα MANGO στα Ιωάννινα δεν είναι απλώς ένας ακόμα εμπορικός χώρος. Είναι ένα σημείο συνάντησης της μόδας, του στυλ και της δημιουργικότητας. Εδώ, οι σύγχρονες γυναίκες θα ανακαλύψουν μοναδικές συλλογές, θα αφεθούν σε μία νέα εμπειρία αγορών και θα νιώσουν ότι ανήκουν σε έναν κόσμο που αγαπά τη μόδα και την αισθητική.

MANGO

Η νέα αυτή προσθήκη έρχεται ως αποτέλεσμα της στρατηγικής ανάπτυξης του brand MANGO στην Ελλάδα, η οποία υλοποιείται από την AXF, franchisee του MANGO στη χώρα. Ο όμιλος της AXF επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων MANGO, που αποτελεί ήδη αγαπημένο προορισμό όλες τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα. 

MANGO

Το MANGO σας προσκαλεί να ζήσετε από κοντά αυτήν την εμπειρία και να ανακαλύψετε τις νέες συλλογές που θα σας συνοδεύσουν σε κάθε σας στιγμή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

H Samsung ξεκινά την μαζική παραγωγή QLC 9th-Gen V-NAND για την AI εποχή

Το πρόσφατο QLC V-NAND πολλές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του Channel Hole Etching που επιτρέπει τον υψηλότερο αριθμό επιπέδων με δομή διπλής στοίβας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2024