Νέος φακός πλήρους κάδρου NIKKOR Z 50mm f/1.4 οτιδήποτε άλλο εκτός από τυπικός

NIKKOR

Σήμερα, η Nikon προσθέτει τον NIKKOR Z 50mm f/1.4 στην γκάμα φακών Σειράς Z πλήρους κάδρου. Σχεδιασμένος για να αποτυπώνει μια φυσική προοπτική με εξαιρετική άνεση, αυτός ο νέος φωτεινός φακός σταθερής εστιακής απόστασης 50 mm είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τυπικός! Με το γρήγορο διάφραγμα f/1.4, τα ευκρινή οπτικά στοιχεία, την ταχύτατη αυτόματη εστίαση και την εντυπωσιακή απόδοσή του, οι χρήστες καλλιεργούν τη δημιουργικότητά τους καθώς αποτυπώνουν διαφορετικές σκηνές με εντυπωσιακό βάθος, καθαρότητα και ευκρίνεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. 

Καθώς προσφέρει τη συναρπαστική ευελιξία δημιουργίας με το διαθέσιμο φως, ο φακός NIKKOR Z 50mm f/1.4 είναι ο τέλειος φακός σταθερής εστιακής απόστασης γενικής χρήσης για δημιουργικές καθημερινές φωτογραφίσεις, ενώ επίσης εξυπηρετεί άριστα ως φακός για ταξίδια ή για εκδηλώσεις. Από μοναδικά πορτραίτα ανθρώπων και τοποθεσιών έως ευκρινείς κοντινές λήψεις που αποτυπώνουν λεπτομέρειες και υφές, το ευρύ μέγιστο διάφραγμα f/1.4 και το κανονικό πεδίο προβολής συνδυάζονται για να εξασφαλίζουν διαισθητική δημιουργικότητα τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Το γρήγορο σύστημα πολλαπλής εστίασης της Nikon κλειδώνει με ακρίβεια στα θέματα ακόμη και κατά τις λήψεις με f/1.4, ενώ η εντυπωσιακή απόδοση αυτού του φακού εξασφαλίζει ζωντάνια και πιστότητα στα χρώματα, έντονη και καθαρή αντίθεση και υπέροχα ομοιόμορφη φωτεινότητα σε όλο το κάδρο. 

NIKKOR

Τόσο για τη λήψη φωτογραφιών όσο και για τις λήψεις video, με το διάφραγμα ανοικτό στα f/1.4 αποδίδεται μεγάλο, υπέροχα απαλό bokeh, ιδανικό για αυθόρμητα πορτρέτα ώστε το θέμα να ξεχωρίζει ή για δημιουργικές λήψεις με κόντρα φως. Επιπρόσθετα, οι σκηνές σε χαμηλό φωτισμό μπορούν να αποτυπωθούν με συναρπαστικές λεπτομέρειες με χαμηλότερες ρυθμίσεις ISO, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου για να παγώνουν τη δράση χωρίς να θυσιάζεται η φωτεινότητα. Για όσους θέλουν να αποτυπώνουν κοντινές λήψεις που συναρπάζουν, η μικρή ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,37 m αφήνει άπλετο χώρο για να γεμίζουν το κάδρο ή για να εστιάζουν σε μικρές λεπτομέρειες.

Ο NIKKOR Z 50mm f/1.4 είναι ο δεύτερος φακός πλήρους κάδρου f/1.4 που προστίθεται στη σειρά Nikon Z και διαθέτει την ίδια απεριόριστη φορητότητα με τον NIKKOR Z 35mm f/1.4. Αυτοί οι δύο φακοί σταθερής εστιακής απόστασης f/1.4 έχουν στεγανοποιηθεί προσεκτικά για να εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα που επιτρέπει στους χρήστες να είναι ήσυχοι, ενώ είναι αρκετά ελαφριοί για να μπορούν άνετα να παραμένουν συνδεδεμένοι στη φωτογραφική μηχανή Nikon Z σε κάθε εξερεύνηση.

NIKKOR

Ο Zurab Kiknadze, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: "Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να προσθέσουμε αυτόν τον τυπικό φακό 50 mm στην ανερχόμενη σειρά μας από προσιτούς φακούς σταθερής εστιακής απόστασης f/1.4. Προσφέροντας απεριόριστη δημιουργικότητα και φορητότητα, συνεργάζεται τέλεια με τον φακό 35mm f/1.4 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Έχετε αυτούς τους compact φακούς σταθερής εστιακής απόστασης της σειράς Z δίπλα-δίπλα στην τσάντα με τον φωτογραφικό εξοπλισμό σας, για να διατηρείτε μια ομοιόμορφη αισθητική καθώς αλλάζετε προοπτική από ευρεία σε κανονική".

Σύνοψη βασικών λειτουργιών: NIKKOR Z 50mm f/1.4 

  • Ευέλικτος φακός σταθερής εστιακής απόστασης πλήρους κάδρου 50 mm: από οικείες λήψεις τοπίων ή αστικών κορυφογραμμών έως ζωντανές σκηνές δρόμου. Από αυθεντικά πορτρέτα και λεπτομερείς κοντινές λήψεις, έως ομαλά video. Δημιουργήστε με την εστιακή απόσταση που έχει αγαπηθεί για την ευελιξία της και προτιμάται για τη φυσική προοπτική της χωρίς παραμορφώσεις.
  • Γρήγορο διάφραγμα f/1.4 για δημιουργική ευελιξία: εξασφαλίζει μεγάλο και όμορφα ομαλό bokeh στο παρασκήνιο ή στο προσκήνιο, καθώς και μεγαλύτερη ελευθερία για τη λήψη σκηνών με χαμηλό φωτισμό. Αποτυπώστε περισσότερες λεπτομέρειες σε πιο χαμηλές ρυθμίσεις ISO και παγώστε τη δράση χωρίς να θυσιάσετε τη φωτεινότητα.
  • Εντυπωσιακή απόδοση: τόσο στις κοντινές όσο και στις μακρινές λήψεις, με εντελώς ανοιχτό διάφραγμα ή με την ελάχιστη τιμή διαφράγματος, τα θέματα αποτυπώνονται με πραγματικό βάθος, καθαρότητα και ευκρίνεια. 
  • Γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση: αποτυπώστε με σιγουριά και διακριτικότητα στιγμές που διαφορετικά θα χάνονταν μέχρι να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας. Με το υψηλής ακρίβειας σύστημα πολλαπλής εστίασης της Nikon, αυτός ο φακός κλειδώνει με ακρίβεια στα θέματα ακόμη και κατά τις λήψεις με f/1.4. 
  • Κοντινή εστίαση 0,37 m: παρέχει άπλετο χώρο για να γεμίσει το κάδρο, αποκαλύπτει μικρές λεπτομέρειες ή εξασφαλίζει άνετη εγγραφή video σε στενούς χώρους. 
  • Φακός σταθερής εστίασης για λήψεις video: αυτός ο φακός ταιριάζει τέλεια σε gimbal ή cage και το κανονικό πεδίο προβολής του είναι ιδανικό για συνεντεύξεις και λήψεις σε πρώτο πρόσωπο. H αλλαγή γωνίας θέασης κατά την αλλαγή εστίασης ελαχιστοποιείται και μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία γραμμικής εστίασης για έλεγχο και ακρίβεια κατά τη χειροκίνητη αλλαγή εστίασης.
  • Διαισθητικός έλεγχος: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο δακτύλιος ελέγχου χωρίς κλικ για ομαλή ρύθμιση του διαφράγματος, του ISO, της αντιστάθμισης έκθεσης και πολλών άλλων.
  • Απεριόριστη ευκολία στις μετακινήσεις: ζυγίζει μόλις 420 g (περίπου) και όλα τα κινούμενα μέρη του κυρίως σώματος του φακού διαθέτουν εκτεταμένη στεγανοποίηση για ανθεκτικότητα που σας επιτρέπει να είστε ήσυχοι.*

FOOTNOTE:
*Δεν παρέχεται εγγύηση ότι ο φακός θα παραμένει ανθεκτικός στη σκόνη και τα σταγονίδια σε όλες τις περιστάσεις και υπό όλες τις συνθήκες.

NIKKOR

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς, αξεσουάρ συστήματος και sports optics και ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό. Τα βραβευμένα ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα και συστήματα sports optics της Nikon φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά σε εσάς με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την παρατήρηση πουλιών έως το θέατρο, το γκολφ και τα ταξίδια.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, η Nikon ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Nikon επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.europe-nikon.com 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

H Samsung ξεκινά την μαζική παραγωγή QLC 9th-Gen V-NAND για την AI εποχή

Το πρόσφατο QLC V-NAND πολλές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του Channel Hole Etching που επιτρέπει τον υψηλότερο αριθμό επιπέδων με δομή διπλής στοίβας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2024

Η Navarino Icons υποστηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία προσφύγων με μοναδικά χειροποίητα στολίδια

Η Navarino Icons ανακοινώνει τη συνεργασία της με το MADE51, μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, για την παρουσίαση ενός μοναδικού custom-made στολιδιού στη φετινή συλλογή Festive Corporate Gift Collection 2024-25 της Greka Icons.

SEPTEMBER FEST από τα My market με super εκπλήξεις για όλο τον μήνα!

Κάθε νέα αρχή, κάθε νέο ξεκίνημα φέτος, έχει ως αφετηρία τα My market.