Αthens Fashion Trade Show: Ραντεβού σε 3 εβδομάδες με το κορυφαίο γεγονός της μόδας

Αthens Fashion Trade Show

Από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου το Μetropolitan Expo θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχτεί την Athens Fashion Trade Show 2024! Το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τη μόδα, που και φέτος θα συγκεντρώσει τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης, εμπορικών συμφωνιών και έμπνευσης.

Αthens Fashion Trade Show

Οι Τάσεις του Χειμώνα 2024 και Καλοκαιριού 2025

Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν στην Αthens Fashion Trade Show τις νέες κολεξιόν για τον Χειμώνα 2024, με έμφαση σε ζεστά υφάσματα, πλουμιστές υφές και εντυπωσιακά σχέδια που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Η τάση για βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υφάσματα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, ενώ τα χρώματα του χειμώνα θα κινηθούν σε γήινους τόνους, αλλά με έντονες πινελιές δημιουργώντας ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η Αthens Fashion Trade Show θα φιλοξενήσει και τις συλλογές για το Καλοκαίρι 2025. Αυτές, δίνουν έμφαση σε ελαφριά υφάσματα, έντονα χρώματα και δυναμικά μοτίβα. Η καλοκαιρινή μόδα επικεντρώνεται στη χαλαρή κομψότητα, με ρούχα και αξεσουάρ που συνδυάζουν άνεση και στυλ. 

H Αthens Fashion Trade Show, δεν σταματά να εξελίσσεται! Ραντεβού λοιπόν από τις 26 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Αποκλειστικά για εμπόρους!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Tο premium ρούμι "Don Papa Rum" ταξίδεψε στο νησί των ανέμων σε ένα μαγευτικό τριήμερο με celebrities & influencers από όλο τον κόσμο!

Σε ένα συναρπαστικό "Global Sugarlandia Event" στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση, συναντήθηκαν επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο. Άνθρωποι από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της τηλεόρασης και των social media βρέθηκαν μαζί για να απολαύσουν την εμπειρία του "Don Papa Rum", του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

River West: Back to School γιορτή παρέα με την Bluey

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη back to school γιορτή με αγαπημένους ήρωες και ατέλειωτο παιχνίδι!

Festival Alzheimer 2024: Στις 14 και 15 Σεπτεµβρίου δίνουµε το σωστό στίγµα για την άνοια

Από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer 2024.

Η Lidl Ελλάς δίνει νέα ζωή σε φρούτα και λαχανικά με τη σακούλα "Επίλεξέ με"

Με μια νέα πρωτοβουλία, η Lidl Ελλάς καλεί όλους τους πελάτες της να επιλέξουν τη σακούλα "Επίλεξέ με" και να συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές.