Η OPPO ανανεώνει τη συνεργασία της με την UEFA για τις επόμενες τρεις σεζόν

OPPO x UEFA

Η OPPO ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA) για τις επόμενες τρεις σεζόν. Η συμφωνία καλύπτει πολλές διοργανώσεις της UEFA, όπως το UEFA Champions League, το UEFA Super Cup, τους τελικούς του UEFA Futsal Champions League και τους τελικούς του UEFA Youth League. Με σταθερή βάση την επιτυχημένη συνεργασία των δύο προηγούμενων σεζόν, η OPPO θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις κορυφαίες τεχνολογίες της σε smartphones, ακουστικά και smartwatches, φέρνοντας τους φιλάθλους πιο κοντά στους αγώνες, προσφέροντας μοναδική εμπειρία θέασης, σε συνεργασία με την UEFA.

OPPO και η UEFA γιορτάζουν την ανανέωση της συνεργασίας τους

Η OPPO ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της ως Επίσημος Συνεργάτης Προϊόντων Κινητής Τηλεφωνίας με την UEFA σε μια ειδική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν ο Billy Zhang, Πρόεδρος του Overseas MKT, Sales & Service της OPPO και ο Guy-Laurent Epstein, Διευθυντής Μάρκετινγκ της UEFA. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Iker Casillas Fernández ήταν η έκπληξη της εκδήλωσης, καθώς ο ίδιος συνάντησε φιλάθλους και παρουσίασε τα τελευταία προϊόντα της OPPO και την τεχνολογία AI.

Ο Billy Zhang δήλωσε: "Η συνεργασία μας με την UEFA τα τελευταία δύο χρόνια ανέδειξε τις κοινές μας αξίες για σύνδεση και έμπνευση των φιλάθλων όλων των γενεών. Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μας τα επόμενα τρία χρόνια, φέρνοντας τους φιλάθλους πιο κοντά στους αγώνες μέσω των καινοτομιών της OPPO στην απεικόνιση και τις τεχνολογίες AI, και αφιερώνοντας περισσότερους πόρους για να βοηθήσουμε νέους παίκτες και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα να βιώσουν τη μαγεία του ποδοσφαίρου".

Ο Guy-Laurent Epstein, Διευθυντής Μάρκετινγκ της UEFA, δήλωσε: "Τα προηγούμενα δύο χρόνια, τα smartphones και οι τεχνολογίες της OPPO έχουν αναβαθμίσει την εμπειρία του UEFA Champions League για τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, χάρη στις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες και τεχνητής νοημοσύνης. Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας, ώστε ακόμη περισσότεροι άνθρωποι να αισθανθούν το πάθος του ποδοσφαίρου και να εμπνευστούν από το UEFA Champions League".

OPPO x UEFA
Ο Ίκερ Κασίγιας Φερνάντες, δοκιμάζει τη λειτουργία AI Studio

Η συμβολή της OPPO στο UEFA Champions League με Τεχνολογίες Φωτογραφίας  και AI

Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στην τεχνολογία φωτογραφικής  απεικόνισης, η OPPO δημιούργησε το "Matchday Phone" για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Συνδυάζοντας προηγμένες δυνατότητες τηλεφακού και νυχτερινής φωτογραφίας, τα smartphones της OPPO επιτρέπουν στους φιλάθλους να απαθανατίζουν συναρπαστικές στιγμές στο γήπεδο, προσφέροντας καθαρές λήψεις από μακρινές αποστάσεις και ζωντανά χρώματα κατά τη διάρκεια νυχτερινών αναμετρήσεων.

Για να φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά στη δράση του ποδοσφαίρου, η OPPO προσκάλεσε έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, τον Iker Casillas Fernández, να παρουσιάσει τη νέα δυνατότητα AI Studio κατά την εκδήλωση για την ανανέωση της συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών σεζόν, η OPPO θα συνεχίσει να ενισχύει την αλληλεπίδραση με τους φιλάθλους σε διάφορα σημεία επαφής με το ποδόσφαιρο, μέσω διαρκούς καινοτομίας στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) και τις δημιουργικές δυνατότητές της, όπως το AI Studio και το AI Eraser.

Διαρκής Δέσμευση της OPPO στην Υποστήριξη Αθλητικών Φιλανθρωπικών Πρωτοβουλιών

Στις επόμενες σεζόν, η OPPO θα επεκτείνει τη δέσμευσή της στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως, ξεκινώντας μια σειρά προγραμμάτων ανάπτυξης νέων ποδοσφαιριστών σε χώρες όπως η Ισπανία, το Μεξικό, η Αίγυπτος και η Κίνα. Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, η OPPO και η UEFA θα παρέχουν πόρους και υποστήριξη σε νέους ποδοσφαιριστές και  ποδοσφαιρικά σωματεία, εμπνέοντάς τους να κυνηγήσουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας των τελευταίων δύο ετών, η OPPO έχει καταγράψει και γιορτάσει αμέτρητες αξέχαστες στιγμές από το UEFA Champions League, χρησιμοποιώντας τις ισχυρές τεχνολογίες  της. Υπό τη νέα συμφωνία, η OPPO θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την UEFA τα επόμενα τρία χρόνια, παρέχοντας περισσότερες ευκαιρίες στους φιλάθλους να απολαύσουν τους αγώνες και να βιώσουν πώς η τεχνολογία της OPPO ενισχύει τον ενθουσιασμό των διοργανώσεων της UEFA.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Tο premium ρούμι "Don Papa Rum" ταξίδεψε στο νησί των ανέμων σε ένα μαγευτικό τριήμερο με celebrities & influencers από όλο τον κόσμο!

Σε ένα συναρπαστικό "Global Sugarlandia Event" στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση, συναντήθηκαν επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο. Άνθρωποι από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της τηλεόρασης και των social media βρέθηκαν μαζί για να απολαύσουν την εμπειρία του "Don Papa Rum", του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

River West: Back to School γιορτή παρέα με την Bluey

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη back to school γιορτή με αγαπημένους ήρωες και ατέλειωτο παιχνίδι!

Festival Alzheimer 2024: Στις 14 και 15 Σεπτεµβρίου δίνουµε το σωστό στίγµα για την άνοια

Από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer 2024.

Η Lidl Ελλάς δίνει νέα ζωή σε φρούτα και λαχανικά με τη σακούλα "Επίλεξέ με"

Με μια νέα πρωτοβουλία, η Lidl Ελλάς καλεί όλους τους πελάτες της να επιλέξουν τη σακούλα "Επίλεξέ με" και να συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές.