Tο premium ρούμι "Don Papa Rum" ταξίδεψε στο νησί των ανέμων σε ένα μαγευτικό τριήμερο με celebrities & influencers από όλο τον κόσμο!

Σε ένα συναρπαστικό “Global Sugarlandia Event” στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση, συναντήθηκαν επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο. Άνθρωποι από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της τηλεόρασης και των social media βρέθηκαν μαζί για να απολαύσουν την εμπειρία του “Don Papa Rum”, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

Don Papa Rum

Τέσσερις luxury βίλες, διακοσμημένες σαν πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων, φιλοξένησαν τους εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν αλλά και να απολαύσουν άφθονα Signature "Don PapaRum” Cocktails. Αδιαμφισβήτητα, το highlight του τριημέρου αποτέλεσε το μοναδικό "Dinner of the Dons”! Ένα θεματικό food-pairing δείπνο, με ανεπανάληπτο art-de-la-table, που πραγματοποιήθηκε σε μία από τις βίλες και στο οποίο οι καλεσμένοι δοκίμασαν μοναδικά πιάτα, εμπνευσμένα από τον κόσμο των Φιλιππίνων, σε συνδυασμό με special "Don Papa Rum” Cocktails. Την εμπειρία αυτή πλαισίωσε η καταπληκτική Νάγια Δούκα, όπου με την φωνή της μάγεψε όλους τους καλεσμένους. Το dinner δεν άργησε να μετατραπεί σε ένα συναρπαστικό "Sugarlandia Party, με καπνούς, φωτορυθμικά, animal movements από επαγγελματίες χορευτές αλλά και με τον DJ που απογείωσε την βραδιά.

Don Papa Rum

Μία ακόμη "once in a lifetime” εμπειρία που έζησαν οι προσκεκλημένοι, είναι η κρουαζιέρα με καταμαράν στο νησί της Δήλου και στη Ρήνεια. Το μοναδικό tour με ξεναγό στον αρχαιολογικό τόπο της Δήλου αλλά και οι βουτιές στα καταγάλανα νερά στη Ρήνεια, ήταν κάτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσους ήταν εκεί.

Don Papa Rum

Από το τριήμερο δεν γινόταν να λείψει και ένα κατάπληκτό δείπνο στο international meeting point "Scorpios” που κορύφωσε την DON PAPA εμπειρία, υπό τους ήχους διάσημων DJ, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα και ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρεψαν με το αγαπημένο τους ρούμι στο χέρι!

Don Papa Rum

Don Papa Rum

Επίσης, τις ημέρες διαμονής τους στο κυκλαδίτικο νησί, οι καλεσμένοι έκαναν τις βουτιές τους στο iconic beach Bar "Jackie O’ Mykonos”, έκαναν απογευματινές βόλτες στα μυκονιάτικα Mατογιάννια και γεύτηκαν μοναδικά πιάτα σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού, το "Noema Restaurant”.

Don Papa Rum

Το "Don Papa Rum” είναι ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο ρούμι προερχόμενο από τους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις δέκα κορυφαίες τοποθεσίες παραγωγής ζαχαροκάλαμου στον κόσμο. Τα γνήσια ζαχαροκάλαμα, που υπάρχουν στο νησί θερίζονται με το χέρι κάθε χρόνο, από τον Οκτώβριο μέχρι το Μάιο και μετά μεταφέρονται στους μύλους, οι οποίοι τα αλέθουν και το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια και γλυκιά μελάσα, γνωστή τοπικά αλλά και παγκοσμίως ως "Μαύρος Χρυσός”. Στο νησί Negros ή αλλιώς Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, παράγεται αυτό το γλυκόπιοτο premium ρούμι, ένα εντυπωσιακό απόσταγμα με νότες από βανίλια, μέλι και ζαχαρωμένα φρούτα.

Don Papa Rum

#DonsInMykonos #DonPapaRum #SkySpiritsCompany

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Vans γεφυρώνει το παρελθόν και το παρόν με τη νέα καμπάνια ‘Always Out There’

Με έμπνευση από το τότε και σχεδιασμένο για το σήμερα, η Vans συνδυάζει το στυλ της δεκαετίας των 00s με τον μοντέρνο σχεδιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/09/2024

River West: Back to School γιορτή παρέα με την Bluey

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη back to school γιορτή με αγαπημένους ήρωες και ατέλειωτο παιχνίδι!

Festival Alzheimer 2024: Στις 14 και 15 Σεπτεµβρίου δίνουµε το σωστό στίγµα για την άνοια

Από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer 2024.

Η Lidl Ελλάς δίνει νέα ζωή σε φρούτα και λαχανικά με τη σακούλα "Επίλεξέ με"

Με μια νέα πρωτοβουλία, η Lidl Ελλάς καλεί όλους τους πελάτες της να επιλέξουν τη σακούλα "Επίλεξέ με" και να συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές.