NEW FEELINGS UNLOCKED με τo Vodafone CU στο Primer Music Festival

Vodafone CU

Το Vodafone CU θα βρίσκεται στο πολυαναμενόμενο Primer Music Festival, που θα πραγματοποιηθεί 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού, και προσφέρει στους CU συνδρομητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν 1+1 εισιτήριο δώρο, μέσω του CU Around, ενώ παράλληλα χαρίζει σε όλους δωρεάν data για τις ημέρες του φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, οι CU συνδρομητές που θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Primer Music Festival μπορούν μέσω του CU Around να αποκτήσουν 1+1 εισιτήριο ΔΩΡΟ στα combo εισιτήρια του festival και να απολαύσουν την απόλυτη μουσική εμπειρία που αναμένεται να αποτελέσει ένα φαντασμαγορικό μουσικό γεγονός, συγκεντρώνοντας κορυφαίους καλλιτέχνες και χιλιάδες φαν της μουσικής από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, το CU κατά την διάρκεια του Primer Music Festival, προσφέρει στους συνδρομητές του δωρεάν Unlimited Data για τις ημέρες του φεστιβάλ για να ανεβάζουν απεριόριστα stories και να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στιγμές με όλους. Προϋπόθεση ενεργοποίησης είναι να έχει γίνει ανανέωση οποιασδήποτε αξίας εντός 20 ημερών.

Vodafone CU

Το Vodafone CU συνεχίζει να φέρνει τους συνδρομητές του πιο κοντά στις μεγαλύτερες μουσικές εμπειρίες με μοναδικά προνόμια. Δύο μέρες γεμάτες ρυθμό, ενέργεια και ατελείωτη μουσική αναμένουν τους CU συνδρομητές που  θα απολαύσουν μια φανταστική moving εμπειρία , ειδικά σχεδιασμένη για αυτούς, από το CU. 

Vodafone CU

Με το CU ως experience partner σου, δεν σταματάς να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, νέα συναισθήματα και εμπειρίες σε μοναδικά φεστιβάλ και parties, να ζεις events γεμάτα αδρεναλίνη και να απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια που απογειώνουν την εμπειρία.  

Οι συνδρομητές μπορούν να βρουν τις CU Around προσφορές εδώ: Events | Vodafone CU

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Vans γεφυρώνει το παρελθόν και το παρόν με τη νέα καμπάνια ‘Always Out There’

Με έμπνευση από το τότε και σχεδιασμένο για το σήμερα, η Vans συνδυάζει το στυλ της δεκαετίας των 00s με τον μοντέρνο σχεδιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/09/2024

Tο premium ρούμι "Don Papa Rum" ταξίδεψε στο νησί των ανέμων σε ένα μαγευτικό τριήμερο με celebrities & influencers από όλο τον κόσμο!

Σε ένα συναρπαστικό "Global Sugarlandia Event" στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση, συναντήθηκαν επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο. Άνθρωποι από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της τηλεόρασης και των social media βρέθηκαν μαζί για να απολαύσουν την εμπειρία του "Don Papa Rum", του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

River West: Back to School γιορτή παρέα με την Bluey

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη back to school γιορτή με αγαπημένους ήρωες και ατέλειωτο παιχνίδι!

Festival Alzheimer 2024: Στις 14 και 15 Σεπτεµβρίου δίνουµε το σωστό στίγµα για την άνοια

Από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer 2024.

Η Lidl Ελλάς δίνει νέα ζωή σε φρούτα και λαχανικά με τη σακούλα "Επίλεξέ με"

Με μια νέα πρωτοβουλία, η Lidl Ελλάς καλεί όλους τους πελάτες της να επιλέξουν τη σακούλα "Επίλεξέ με" και να συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές.